Úgy érzem teljesen meg fogok bolondulni! Van még vissza út? Hol van?
Figyelt kérdés
Nagyon sok problémám van.Hol az egyik dolog iránti félelmem erősödik fel hol a másik..és helyesen gondolkozva szinte lehetetlen dolgokon rettegek még is képtelen vagyok meggyőzni magamat.pl fürdésnél: bevittem a telefonomat mert itt voltak a rokonok sok kisgyerek nem akartam,hogy elnyomkodják meg hivogassanak bárkit is.. szóval bevittem magammal..kikapcsoltam,eltettem egy neszeszerbe és letakartam a szennyes ruhákkal.. majd bebarikádoztam magam a kádban csak aztán vetkőztem le és fürödtem...(mindig elbarikádozom magam) és attól félek,hogy a telefonon keresztül felvettek videóra..pedig ez lehetetlen..kikapcsolt állapotban volt jól eltakarva.. de hiába győzködöm magam.. ilyenkor mikor próbálom meggyőzni magam úgy érzem szétszakad a fejem..járok pszihologushoz de egyenlőre csak roszabb minden..van kiút? leszek még valaha normális?2014. júl. 22. 19:01
1/5 anonim válasza:
Hát szerintem ez inkább pszichiáterre tartozó probléma, erről szólnia kellene neked a pszichológusodnak, mert ez már bőven túlmegy az ő hatáskörén. Gyógyszert kellene szedned és igen, meg lehet belőle gyógyulni!
2/5 A kérdező kommentje:
szedek gyógyszereket is
2014. júl. 22. 21:09
3/5 anonim válasza:
Ez valóban egy pszichiáterre tartozik. De milyen gyógyszert szedsz, pszichológus nem írhat fel semmit?! És ha eddig nem küldött tovább pszichiáterhez, keress egy másikat
4/5 A kérdező kommentje:
de járok pont fordítva volt,hogy később kezdtem a terápiát..cipralexet és frontint szedek
2014. júl. 22. 22:26
5/5 anonim válasza:
Mondjuk miért nem szarod le az egészet? Én minden nap verem a brét, volt mikor webkamerába is. Szerinted számít az ilyesmi? A büdös életben senki nem jön rá az, hogy Te vagy az. :D Hogyha meg rájön? Mi van akkor? Nekem van egy bölcs mondásom: Baszni rá, első az egészség. Amíg úgy éled az életedet, hogy elégedett vagy vele addig semmi nem tudja elrontani azt. Ilyenek meg pláne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!