Mit tegyek, teljesen el vagyok kenodve?
Elkezdte 2012-ben egy egyetemet, de az nem tetszett, ezert nem lattam ertelmet folytatni.
2013-ban beiratkoztam es felveteliztem arra a szakra, ahova szerettem volna, most ott vagyok, de problema az, hogy a vizsgaimnak a fele kell sikeruljon ahhoz, hogy tudjak masodevre menni, viszont NEM SIKERULTEK.
Szegyellem megint otthagyni az egyetemet meg a szuleim is buszkek ra, hogy tovabbtanulok, viszont nem tudom mit tegyek. Ujra kellene megint felvetelizzek, fel kellene vegyek 2 evet ahhoz, hogy idoben befejezzem az egyetemet. Az egesz egy nagy stressze valt most, plusz az egesz falu tudna, hogz hulye vagyok meg egy egyetemet se tudok rendesen elvegezni. Mitevo legyek?
Az ilyen idota kommentektol agybajt kapok!
Eddig mit csinaltam?
Tanultam, es eleg volt? NEM, nem is ez volt a kerdesem.
Nem eleg, hogy az egyetem miatt tiszta ideg vagyok, meg jon egy par ilyen "okos" hozzaszolo, mint amit az elso irt, es tenlyeg vegem.
Nem lehetne normalisan valaszolni?
VAgz ha egyesek nem tudnak, akkor ne irjanak SEMMIT
Ugorj neki harmadszor is. Most biztosan sikerülni fog. Akár már rutinból is.
Majd jövőre írd meg, hogy döntöttél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!