Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Meg fogok bolondulni!!!! ?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg fogok bolondulni!!!! ?

Figyelt kérdés

Könyörgöm. Valaki. Magyarázza el nekem. Ha letiltottam az exemet mindenhol. Letiltottam a kamu profiljait már, kettőt. Letiltottam az összes számát, merthogy igen, TÖBB VAN NEKI.

Akkor MIÉRT jön velem szembe egy ÚJABB kamu profil? MIÉRT?

Mit akar látni? Mire kíváncsi? Van utódom már jó ideje. Miért? Miért? Beállítottam már, hogy SEMMIT ne lehessen rólam látni. Miért? Mi lesz a következő? Megkeres és személyesen fog zaklatni? Ezzel hiába keresek rendőrséget, kiröhögnek. Könyörgöm. :((( Miért csinálja ezt valaki? :(((( már félek. :(

2021. márc. 18. 17:21
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
78%

Nem fogsz megbolondulni.

Már meg vagy.

2021. márc. 18. 17:22
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Jelentsd fel zaklatásért.
2021. márc. 18. 17:23
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudsz mit csinálni, tiltsd továbbra is az új profiljait és csak megunja majd. A mostani barátnője meg gondolom semmiről se tud.
2021. márc. 18. 17:24
 4/14 A kérdező kommentje:
Tud, de gondolom én vagyok a bolond..... :(
2021. márc. 18. 17:25
 5/14 Noren1989 ***** válasza:
100%
Én is a dokumentàltsàg és feljelentés híve lennék az adott helyzetben.
2021. márc. 18. 17:34
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Nincs mitől félned! Ha a törlés, tiltás nem válik be, feljelentés. Ha nem akarsz eljárást, akkor az ezzel való fenyegetés megteszi.

Nagyon rövid úton lezárható, ha nem állsz le vele beszélgetni.

2021. márc. 18. 17:39
 7/14 anonim ***** válasza:
40%

Na várj. Fenyeget? Rondákat ír?

Nekem volt zaklató exem, én is paranoiás vagyok, de ezt most kicsit túlzásnak érzem.

2021. márc. 18. 17:49
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Korlátozz!

Csak ismerősök tudjanak írni neked, téged ne jelölhessen senki ismerősnek, és csak ismerősök láthassák az üzenőfalad ismerőseid stb.

2021. márc. 18. 17:49
 9/14 A kérdező kommentje:
Beállítottam már, hogy semmit ne lehessen látni rólam. Ez eddig is így volt. Ezért tartom betegesnek. Keresett már, azért van mindenhol tiltva, igen.. Ez a megszállottság, ami már megrémiszt.. Elsőnek igaza lehet, lehet, hogy már nem jövő idő, hanem már most is az vagyok.
2021. márc. 18. 17:54
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Le kéne sz**arnod és mással töltened az időt. Túl sok figyelmet fordítasz rá.
2021. márc. 18. 17:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!