Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg fogok bolondulni!!!! ?
Könyörgöm. Valaki. Magyarázza el nekem. Ha letiltottam az exemet mindenhol. Letiltottam a kamu profiljait már, kettőt. Letiltottam az összes számát, merthogy igen, TÖBB VAN NEKI.
Akkor MIÉRT jön velem szembe egy ÚJABB kamu profil? MIÉRT?
Mit akar látni? Mire kíváncsi? Van utódom már jó ideje. Miért? Miért? Beállítottam már, hogy SEMMIT ne lehessen rólam látni. Miért? Mi lesz a következő? Megkeres és személyesen fog zaklatni? Ezzel hiába keresek rendőrséget, kiröhögnek. Könyörgöm. :((( Miért csinálja ezt valaki? :(((( már félek. :(
Nem fogsz megbolondulni.
Már meg vagy.
Nincs mitől félned! Ha a törlés, tiltás nem válik be, feljelentés. Ha nem akarsz eljárást, akkor az ezzel való fenyegetés megteszi.
Nagyon rövid úton lezárható, ha nem állsz le vele beszélgetni.
Na várj. Fenyeget? Rondákat ír?
Nekem volt zaklató exem, én is paranoiás vagyok, de ezt most kicsit túlzásnak érzem.
Korlátozz!
Csak ismerősök tudjanak írni neked, téged ne jelölhessen senki ismerősnek, és csak ismerősök láthassák az üzenőfalad ismerőseid stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!