Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha így folytatom, meg fogok bolondulni?
Lassan 9 hónapja megismerkedtem egy nálam 9 évvel idősebb férfival, itt neten. Rengeteget beszéltünk, párszor már találkoztunk is, de (még) nem történt köztünk semmi 'komolyabb', viszont mind a ketten szeretjük egymást. A buktató az hogy kb 300 km van köztünk, nem egy helyen lakunk.
Minden nap interneten tartjuk a kapcsolatot, és úgy érzem ahányszor nem beszélünk, rossz a kedvem, őt várom. (Napi 2-3 órát szoktunk.) Nem járok el sehova, a legtöbbször azt lesem mikor van fent és tudunk beszélni. Jópár évig még nem tudnánk együtt lenni, de úgy érzem, ha ez addig így megy, én megőrülök. Ő jobban viseli az egészet, bár ő is szomorú hogy nem láthat ha szeretne.
Mit tegyek? Mint említettem, egész nap itthon vagyok, már kedvem sincs eljárni, mert rajta járnak a gondolataim. Jobb lenne, ha megpróbálnám elfelejteni? De hogyan?
Köszönöm a segítséget előre is.
18L
Szerintem próbáljatok meg találkozni.. Neki biztos van miből..
Nekem is most (nem kicsit) tetszik 1 lány, én is neki.. Kicsit több mint 300km van köztünk.. De ha úgy alakul hogy össze is jövünk akkor mindig mikor tudok, negyek hozzá.. Szünetekben biztos, suli időben pedig hétvégén mikor van lehetőség..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!