21 eves fiu vagyok szuz. Szerintetek medig leszek meg szuz? Ha igy folytatom tenyleg meg fogok bolondulni?
Figyelt kérdés
en mar ugy erzem megfogok mar semmi se szamit nekem ha meghalnek az se.2013. júl. 22. 19:36
1/15 anonim válasza:
Kösd le magad a helyesírás szótár lapozgatásával.
2/15 anonim válasza:
"Szerintetek medig leszek meg szuz?"
Ameddig el nem veszíted egy lánnyal
3/15 anonim válasza:
Én nem tudom meddig leszel még az, de ha kicsit többet kimozdulnál, például elmennél strandra, leszólítanál egy magányos lányt, lehet, hogy lassan (tényleg nem azonnal) lenne valami...
4/15 anonim válasza:
Meddig leszel? legyen 5 év a tippem.
Most őszintén ezt honnan tudnánk?
5/15 anonim válasza:
Strandon max akkor lenne esélye ha jól néz ki.
Én 23, mindjárt 24 szűz. De az lesz az ajándékom magamnak, hogy megszüntetem ezt az állapotot. Be kell látni, hogy ha ingyen nem érdekelsz senkit marad a zseton. Hiába a kocsi...
6/15 anonim válasza:
addig leszel szűz míg el nem veszted a szüzességed :D
7/15 Liz* válasza:
Az se számít, ha meghalnál, csak az ezért mert szűz vagy?? :D lazíts már egy kicsit, sztem túlparázod ezt az egészet. Mozdulj ki, menj el bulizni, kezdeményezz! :)
8/15 anonim válasza:
5östől kérdezném:
"Hiába a kocsi..." -> mert ennek számítania kellene egy kapcsolatban? Ti pasik tényleg ilyen nagy jelentőséget tulajdonítotok a kocsitoknak? Csak kíváncsiságból kérdezem
-4es voltam -
10/15 anonim válasza:
csak rajtad múlik, ha ennyire nem bírnál magaddal mint ahogy leírod már rég fizettél volna egy prostinak... nem arra akarlak biztatni hogy k@rvázz, de ez az önsajnáltatás szánalmas
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!