Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El vagyok keseredve és már nem tudom mi tévé legyek. Volt már valaki hasonló helyzetben? Folytatom lent.
"nem tudom mi tévé legyek"
Legyél RTL Klub!
Nekem az a meglátásom, hogy ha szeretünk valakit, azt nem tiporjuk a sárba. A fiú viszont többször is megtette ezt veled, így egyértelmű mit kell tenned ebben az esetben. Egyedüli megoldásként a: rúgd ki mint macskát sz@rni opciót javasolnám.
22L
Megtette ezt ő a mai reggel folyamán... kidobott, mint macskát sza.ni...és mellé megkaptam, hogy kinevetett, hogy két hónapig hülyített.. illetve kitalálta, hogy neki azt mondták, hogy megcsaltam nyaraláskor... erre támaszkodva azt mondta, hogy már nincs értelme... első válaszoló nagyon humor herold vagy... elírtam, na és?! Normális emberek megértették.
Olyan szinten megalázott a mai telefon beszélgetéssel, hogy soha többet nem akarom látni, hiába kérem ne keressen idővel mindig megpróbál hívni, ha válaszolok-ha nem... ez a megcsalós dolog is.. leszögezném senki nem volt velem nyaralni de inkább másnak hisz.... aki persze ott sem volt... de valsz. ez csak egy mocskos szánalmas ürügy volt... köszönöm a segítséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!