Az ez* tévé és az ehhez hasonló betelefonálós, hiszékenyeket lehúzó műsorok miért mennek még?
Figyelt kérdés
Nem hiszem el hogy ez a politikusok, vagy az ortt vagy bárki szerint normális. Miért nem tesznek ellene semmit? Hová süllyed a világ, hogyha már az ilyen buta emberek is meg tudnak élni csalásból ? Új média törvény ír valamit az effajta műsorokról?2010. dec. 31. 15:47
1/12 anonim válasza:
Azért, hogy egyre jobban butítsák a népet.
2/12 anonim válasza:
Én azt mondom, akik ezekre képesek betelefonálni, azok megérdemlik.
3/12 A kérdező kommentje:
A népet nevelni kellene ha hülye, és nem hagyni elbutulni, vagy még hülyébbé tenni.
2010. dec. 31. 15:55
4/12 anonim válasza:
Azokat az 50+ éves öregasszonyokat már nem lehet nevelni semmire. Fiatalabbak pedig nem nagyon telefonálnak ilyenekbe be.
5/12 anonim válasza:
Ötvenezerből megvan a féléjszakás/egyórás műsor, de a sok idióta másfélmilliót költ. Naná, hogy megéri.
6/12 anonim válasza:
"Fiatalabbak pedig nem nagyon telefonálnak ilyenekbe be."
Én tv2-re betelefonáltam és nyertem.
7/12 anonim válasza:
"A népet nevelni kellene ha hülye, és nem hagyni elbutulni, vagy még hülyébbé tenni."
Rosszul látod. A népet hülyíteni célszerű, mert akkor minden baromságot el tudsz fogadtatni vele.
8/12 anonim válasza:
16:20 ott a pont.
És meg kell élni valamiből,ha ez az ára akkor népet hülyitek.
9/12 anonim válasza:
Egyébként meg ügye törvényszerűen csinálják, hiszen mindenhol ki van írva legalább az, hogy hol vannak a szerződési feltételek... És sajnos legalis.
10/12 anonim válasza:
mert sajnos nincsen tőrvényi előírás rá hogy be kell tíltani és sok hiszékenyt nagyon le tudnak nyúlni ott volt a táltos esete akit bepereltek, aztán mindet letagadott és nem zárták be sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!