Szerintetek a jövőben van rá reális esély, hogy Ausztria és Magyarország újra létrehozzon egy Monarchiához hasonló együttműködést?
Figyelt kérdés
Ha szerintetek van, mennyiben befolyásolná ez a két ország gazdaságát, iparát, és az EU-ban betöltött helyét?2011. szept. 22. 15:21
1/12 anonim válasza:
Nincs rá esély. Magyar ember sosem állna szóba egy osztrákkal.
2/12 anonim válasza:
Nehogy azthidd, inkább osztrák a magyarral.
Nem tudom miért gondolják még sokan azt, hogy osztrák magyar monarchia lesz? Vannak tán erre utaló jelek, hogy hetente megkérdezik?
3/12 anonim válasza:
Akkor már az Oszmán-Török birodalmat, mert az volt az igazi.
4/12 anonim válasza:
Óóó, bár így lenne, de szerintem mostanság nincs rá esély...
5/12 A kérdező kommentje:
Sajnos rosszul fogalmaztam meg a kérdést, ugyanis a hangsúly azon lenne, hogy ha ki tudja milyen hihetetlen és most még nem látható okból bekövetkezne valamilyen föderáció, mondjuk, mint a kiegyezést követően, csak kicsit több önállósággal, akkor ez mennyiben javítaná/rontaná a helyzetünket?
2011. szept. 22. 15:51
6/12 anonim válasza:
Létrejönne egy olyan ország, ahol a különbségek mégnagyobbak, mint most. Értsd: Bécs-Szabolcs/BAZ megye...
7/12 anonim válasza:
Persze, az osztrákoknak ez minden álmuk.
8/12 anonim válasza:
Az osztrákokkal ugyanúgy szar a viszonyunk,mint a horvátokon kívül minden szomszédunkkal.Az osztrákok adják vissza a
Lajtabánságot,akkor szóba állok egy osztrákkal.
9/12 anonim válasza:
Így is van utolsó, plusz a többiek is, mindent.
10/12 anonim válasza:
Az EU is egy hasonló szervezet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!