Lesz még Magyarország olyan szinten mint pl Ausztria?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 30. 23:38
1/24 anonim válasza:
Közeljövőben biztos hogy nem, távóljövőben meg kitudja...
2/24 A kérdező kommentje:
És vannak MO-nak olyan bevételi forrásai amiket még nem aknáztak ki, vagy csak nem éri meg kiaknázni?
2011. ápr. 30. 23:47
3/24 anonim válasza:
Víz, hamarosan rengeteget fog érni.
4/24 anonim válasza:
Lesz, ha nem szavazzák vissza az mszp - t, vagy bármelyik pártot 2014 - ben a Fidesz helyett. Az emberek fognak a sorsukról és az országról dönteni. Megpróbálok minimális személyeskedéssel fogalmazni a közeljövőben, mert mindenki csak a gazdag vállalkozót látja bennem, és ez már nekem sem jó, mert mindenki azt hiszi hogy lenézem őket, pedig csak azokat akiknek az írásain látszik hogy miért nem tart sehol.
5/24 anonim válasza:
Szerintem biztos, hogy lesz. A világon nagyon sok országnak sikerült pár év alatt hatalmas fejlődést felmutatnia, gondoljunk csak az ázsiai kis országokra, Írországra és a többiekre, én bízom benne, hogy ez nekünk is sikerülni fog. Ősszel valami olyasmit mondtak, hogy 2030-ra várható, hogy beérjük a nyugatot, amennyiben a jelenlegi gazdasági terv sikeresnek bizonyul. Hát reméljük, fő az optimizmus.
6/24 anonim válasza:
Egyébként egyetértek kolopelével. Bár sok ideológiai kérdésben nem értek egyet a Fidesszel (sőt főleg a KDNP-vel), de szerintem nem tenne jót az országnak, ha 3 év múlva egy teljesen új bagázs teljesen új irányt venne. Legalább még egy ciklust meg kell hagyni nekik.
7/24 anonim válasza:
Köszönöm értelmes hozzászólásodat. Jó látni hogy vannak itt is ilyen emberek. A KDNP - ről nekem sincs túl jó véleményem, Semjén egy .........
8/24 anonim válasza:
Hát hogy beérje arra, belátható időn belül elég kevés esély van. Az hogy a mostani színvonalat elérjük-e, csak idő kérdése, szerintem 20-30 év normál ütemben ha közben nem történik rendkívüli esemény.
9/24 anonim válasza:
"Ősszel valami olyasmit mondtak, hogy 2030-ra várható, hogy beérjük a nyugatot, amennyiben a jelenlegi gazdasági terv sikeresnek bizonyul. Hát reméljük, fő az optimizmus." Pontosan ez a helyzet. Akik már felnőttek, családos emberek és nem sikerült komoly egzisztenciát kialakítaniuk eddig, kevés esélyük maradt hogy ez már megváltozzon sajnos. De gondoljanak a gyerekeikre, az ő jövőjük a legnagyobb tét.
10/24 anonim válasza:
Így van, szerintem is ez a legfontosabb. :thumbsup
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!