Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 21 eves fiu vagyok szuz....

21 eves fiu vagyok szuz. Szerintetek medig leszek meg szuz? Ha igy folytatom tenyleg meg fogok bolondulni?

Figyelt kérdés
en mar ugy erzem megfogok mar semmi se szamit nekem ha meghalnek az se.

2013. júl. 22. 19:36
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%
Addig elszel szűz, ameddig nem találsz magadnak egy lányt.
2013. júl. 22. 20:03
 12/15 anonim ***** válasza:

5 vagyok.

Igen, rengeteget számít a kocsi, és az olyanoknak mint én ( akikkel kicseszett a genetika ) kb csak ez segít.

Amúgy jóérzés mikor megnézik a kocsit .( engem úgysem látnak mert sötétített :-) Odasétálsz beszállsz, látod rajtuk, hogy "nemnagyszám, de legalább nem bringával jár, talán költene rám is.... "

A többségnek csak a külsőség számít, hála a sok színvonalas műsornak.

2013. júl. 22. 21:05
 13/15 anonim ***** válasza:
46%

Na gyere csak, majd én megszabadítalak a szüzességedtől!

F 30

2013. júl. 22. 21:12
 14/15 anonim ***** válasza:
Figyelj ha nem írod le a gondolkodásmódod vagy az életviteled nem lehet megbecsülni hogy meddig leszel szűz. Da nagy a valószínűsége annak hogy valamit rosszul csinálsz az életben. Ha erre rájössz, majd szembenézel önmagaddal, kicsit leülsz, elgondolkodsz képes lehetsz változtatni az állapotodon. Ha viszont ismernénk az életed hogy hogyan éled ki tudnánk következtetni mi lehet a kései szüzességed oka és talán tudnánk segíteni tanácsokkal.
2013. júl. 22. 21:31
 15/15 anonim ***** válasza:
24%

szerintem 5 +- 100 évig leszel még szűz.

de hogy ebbe hogy szűz vagy miért bolondulnál be azt nem értem, ha csinálnál azon kívül valamit hogy ilyen butaságokon rágódsz meg sajnáltatod magad vagy tojnál az egészre és ellennél mint a befőtt vagy változtathatnál rajta és végre túl lennél ezen a hatalmas problémán

2013. júl. 23. 06:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!