Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ezt meg lehet bocsájtani?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt meg lehet bocsájtani?

Figyelt kérdés

Ha egy 39éves pasinak fontosabb egy ivocimbora és mindig van kifogása arra hogy miért őt válasza téged le mondd, és te vagy a második és csak ő utána törödik veled, és te vagy a 2ik de ne legyen ez baj, mert őt régebb óta ismeri és ezt érsd meg cimmel?

Vagy dobnátok és nem véletlenül szingli az ilyen pasi?

Mert neki fontosabbak a barátok és az ivocimborák akiket nem tesz át, vagy mondd le ha neked szükséged van rá, mert őket sose bántaná meg azzal hogy át rakja őket máskorra, mert őket x ideje ismeri és ez fontos neki az idő mindennél.

2021. márc. 16. 20:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Egy normális kapcsolatban a barátok nem mennek a kapcsolat rovására. Ha ez van, akkor már gond van. Nekem nem kéne egy ilyen férfi!
2021. márc. 16. 20:50
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Meg lehet bocsátani, de nekem ilyen társra nincs szükségem, akinek nem titkoltan nem a közösen együtt töltött idő a legfontosabb. 39N
2021. márc. 16. 21:03
 3/11 A kérdező kommentje:

Hát igen mert akinek az ivocimborák fontosabbak, mondván azokat nem akarja át rakni, vagy le mondani a találkozokat mert a végén meg sértödnek az milyen már???

És 39évesen ilyen a felfogása!

De értsem meg hogy ez neki fontos én meg ezt értsem meg és tartsam tiszteletben és én 2naponta dolgozom!

2021. márc. 16. 21:16
 4/11 anonim ***** válasza:
35%
Helyetted én is inkább innék. Komolyan ez a színvonal van otthon? Minek vagytok együtt?
2021. márc. 17. 01:42
 5/11 anonim ***** válasza:
Csak azt lehet megbocsájtani, ami már megváltozott.
2021. márc. 17. 17:14
 6/11 anonim ***** válasza:
Szakíts, mert világéletedben másodhegedűs leszel mellette.
2021. márc. 22. 16:27
 7/11 anonim ***** válasza:
91%
Biztos csak iszik a haverral?...
2021. márc. 22. 16:29
 8/11 anonim ***** válasza:
Igaza van a barátodnak. A nők jönnek-mennek, cserélődőnek az évek során, de igaz barátból nagyon kevés van és azt meg kell becsülni.
2021. márc. 22. 16:42
 9/11 A kérdező kommentje:
És ezért meg kell bocsájtani ha egy ivo cimbora fontosabb mint a párunk?
2021. márc. 22. 17:33
 10/11 anonim ***** válasza:
Ez olyan kerdes, h mikor kell besz.rni...ki mikor es mitol...
2021. márc. 22. 18:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!