Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti megtudnátok bocsájtani?
Van egy srác akivel megismerkedtem, nagyon szimpatikus lett, megszerettem. 2 hétig találkozgattunk aztán megcsókolt, megkérdezte csókoltam -e már én azt mondtam nem, mert nem akartam hangulat romboló lenni. Majd még találkoztunk párszor és szóba jöttek a volt kapcsolatok. És mesélt h volt egy eves kapcsolata még 5 ével ezelott. Es h csak testi kapcsolatai voltak utána es kerdezoskodott a nyitott kapcsolatokrol baratsag extrakrol. Elvette a kedvem attol, h elmondjam valojaban volt baratom.
2 nap mulva leirtam neki h volt 3 eves kapcsolatom es szornyen sajnaltam h nem mondtam el neki.
Es aztan azt mondta megingott a bizalma es idot ker es ne maradjunk egyutt.
Ez biztos felnőtt párkapcsolati kérdés?
Utoljára ilyen dolgok kb az "isiben" számítottak
19L 20F
Koszonom a válaszokat! Ez már így alakult. Ha változna bármilyen irányban is megírom, de úgy érzem ez már nem fog.
Tény gyerekesen viselkedtem, soha többet nem füllentek. Azt hittem nem kellesz beszélnem a múltamról és kikerülhetem, de ez nem így működik tudom.
Senki sem kerülhet olyan helyzetbe, ahol megbocsájtásom kelljen.
Mi nem vagyunk ő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!