Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 éves srác vagyok és nem rég szakított velem a barátnőm és szeretnék pár tanácsot kérni. Az egyik, hogy azért hagyott el, mert nem bíztam benne szerintettek ez annyira nem lehet meg bocsájtani?
Figyelt kérdés
2012. máj. 27. 09:50
1/8 A kérdező kommentje:
de nem is szolt hogy neki ez vagy bármi zavarná vagy gond van a kapcsolatunkkal csak akkor szolt mikor már az nap szakított meg se csaltam meg semmi…És mondtam neki, hogy tudnék változni agyon még egy esélyt, de nem akart...
2012. máj. 27. 09:53
2/8 anonim válasza:
a bizalmatlanság lehet szakító ok. A párkapcsolat alaplilére. Nélküle egészségtelen a kapcsolat.
Lehet eddig nem szólt, mert szeretett és remélte, hogy megváltozol. Aztán szépen lassan felőrölte ez és eljutott arra a szintre, hogy már nem érdekli.
3/8 A kérdező kommentje:
Ez is igaz, de egy párkapcsolatban a párok nem beszélnek, meg semmit akkor minden párkapcsolat tönkre menne. nem? Én hozzá szoktam ahhoz, ha nekem bármi bajom van egyből leültem a páromat és meg beszélem vele de ö nem.
2012. máj. 27. 09:59
4/8 A kérdező kommentje:
Meg a másik azért, hogy én meg bízzak benne azért neki is tenni kell nem?
2012. máj. 27. 10:01
5/8 anonim válasza:
Ha elkövetett valami olyasmit amiért bizalmatlan vagy Pl megcsalt, akkor de kell tennie.
De ha csak bizalmatlan voltán úgy spontán... akkor neki semmi kötelezettsége nincs.
És igen a kommunikáció a kulcs. Ha ő ezt nem tette meg veled, akkor vagy félénk vagy nem is akart veled foglalkozni.
6/8 anonim válasza:
Ez a "bizalom duma" csak hablaty...
Talált egy érdekesebb,jobb,és gazdagabb fickót mint Te..
7/8 anonim válasza:
szerintem ha nem adott még egy esélyt akkor simán csak le akart rázni. nem is érdemelt meg, talált magának egy bájgúnárt, de késöbb rájön hogy mekkorát veszített :)
8/8 A kérdező kommentje:
Ebben igazad van, de lehet, hogy aza késő annyira késő lesz, hogy akkor már engem se fog érdekelni mi van vele stb.. és lehet, hogy már addigra már más fog tetszeni így bele gondolva tök egyszerű csak túltenni magam rajta nehéz, meg hogy így elintézte ez fáj meg se beszélte velem legalább annyi…
2012. máj. 28. 07:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!