Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legtöbb ember ezért elítélne, de azért megkérdezem. Mi a véleményetek/mit tanácsoltok nekem?!? :Jelenleg3sráccal járok egyszerre és van egy akivel randizgatok meg mégegy aki csak udvarol nekem, de egyiket sincs szívem lekoptatni.
Figyelt kérdés
3 srác egyszerre, randizgatok, udvarol2012. máj. 25. 19:12
1/27 anonim válasza:
Nem tudsz kötődni igazából egyikhez sem (mivel akkor nem kéne a többi). Tehát dobd az összeset és keress 1 másikat.
25/N
2/27 anonim válasza:
3/27 anonim válasza:
hát... ez már annyira r*bancos, hogy jól csinálod. fiúk gyanakodnak?
amúgy szerintem ez nem normális. lehet nem ártana neked egy pszihológus.
de megsúgok valamit: ez a TE életed. úgy éled, ahogy te akarod. nekünk nincs jogunk megmondani mit tegyél, csupán elítélhetünk, mert nagyon szemét vagy, hogy így kiszúrsz 5 fiúval...
4/27 anonim válasza:
Mondták már neked hogy qrvanagy qrva vagy? :D
22/F
5/27 anonim válasza:
szerintem nem gáz ilyet én is szoktam csak csajokkal:)
6/27 anonim válasza:
ilyen az élet... de! szerintem neked tetszik a szitu és eszed ágában sincs lekoptatni őket... majd amikor jön a pokol része, akkor magadtól is tudod mi a helyes döntés.
7/27 anonim válasza:
Szerintem sem gáz, fiatal vagy, élvezd az életet. Azért arra figyelj, hogy egyik se gondolja túlságosan komolyan.
8/27 anonim válasza:
Az szép! Főleg, ha nem is tudnak egymásról.
Ps: remélem, hogy nem én vagyok az egyik... :D
9/27 anonim válasza:
Remélem majd téged is hülyítenek egyszer
10/27 anonim válasza:
embereket b@szol át te ribi! ha téged csak tugni tartanának jól esne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!