Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A legtöbb ember ezért elítélne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legtöbb ember ezért elítélne, de azért megkérdezem. Mi a véleményetek/mit tanácsoltok nekem?!? :Jelenleg3sráccal járok egyszerre és van egy akivel randizgatok meg mégegy aki csak udvarol nekem, de egyiket sincs szívem lekoptatni.

Figyelt kérdés
3 srác egyszerre, randizgatok, udvarol

2012. máj. 25. 19:12
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
korod?
2012. máj. 25. 19:23
 12/27 anonim ***** válasza:
az az igazság nem érdekel hány éves vagy, de, hogy egyik sem a barátod, az is biztos... ha én járnék egy csajjal, tuti nem lenne ideje másik két pasira -.-
2012. máj. 25. 19:24
 13/27 anonim ***** válasza:
Most élvezed csak majd mikor sok szék közül a pad alá,na az a kellemetlen...
2012. máj. 25. 19:24
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
Miért van az hogy én is tehetném ugyanezt de nem teszem? Igen ez a különbség kettőnk közt, erkölcsnek hívják.
2012. máj. 25. 19:26
 15/27 anonim ***** válasza:
14-es tutit mondtál
2012. máj. 25. 19:26
 16/27 anonim ***** válasza:
hogy kapnának rajta
2012. máj. 25. 19:27
 17/27 anonim ***** válasza:

Te most bátorítást szeretnél az emberektől a k*rvuláshoz? Na jó: igen, teljesen jól csinálod, amit csinálsz. Ne aggódj, sokan mások is így csinálják, ez teljesen elfogadott és nem bánthatsz meg vele senkit. Amíg jól érzed magad, csináld csak. Csak vegyél egy noteszt, nehogy összekeverd kivel mikor és hol találkozol. Annyira jó vagy. Biztos gyönyörűszép vagy, hogy ennyi mindenkinek kellesz, örüljenek, hogy egyáltalán rájuk néztél. Hálásak lehetnek neked, amiért velük vagy. Egy Istennő lehetsz, egyáltalán nem elítélendő amit csinálsz. Majd egyszer ha férjhez mégy esetleg, akkor is folytasd tovább, ezzel egyáltalán nem hülyítesz senkit.

Hidd csak ezeket, bár egy szóval sem értek egyet abból, amit leírtam - akkor most hazudtam? Ja, te is azt teszed...

Akkor lenne fair, ha a srácok tudnának egymásról és ennek tudatában lennének veled. Így, ha egyszer kiderül, csak egy utolsó kis r*banc leszel számukra, ezt fogják terjeszteni rólad mert a sértett férfiak mindig ezt szokták, és ilyenkor jogosan... Tehát csak akkor csináld, ha mered majd vállalni a következményeit...

2012. máj. 25. 19:28
 18/27 anonim ***** válasza:
hagyjad már magad, hát kinek van ideje meg energiája 5 pasira???? nem tanulsz, nem dolgozol?
2012. máj. 25. 19:28
 19/27 anonim ***** válasza:
sztem te qrvára unatkozol, ha valamelyik tetszene igazán nem érdekelne a többi 21L
2012. máj. 25. 19:37
 20/27 A kérdező kommentje:
Mindenki válaszát elfogadom és tiszteletben tartom. De akik kicsit pártoltak is, ha tudnátok a koromat és a korkülönbségeket és a szexuális élményeket nem tennétek. De köszönöm:)
2012. máj. 25. 19:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!