Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Meg tud nekem bocsájtani?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg tud nekem bocsájtani?

Figyelt kérdés

Megcsaltam a párom akivel van egy közös kis gyerekünk is.

Egyszeri eset volt csupán.

Hibáztam, beláttam és nem akarom elveszíteni a családom emiatt az ostobasság miatt.

Mit tehetek, mit tegyek?

Mindenben a kedvemben akart járni én meg egyszerűen ilyen idióta voltam férfiként.

2020. jan. 15. 09:23
 1/6 anonim ***** válasza:
89%

Válj el tőle, ezzel tudsz a legtöbbet neki segíteni, ha már volt gerinced félre b..szni gyerek mellett is.

Én nem bocsátanám meg ezt.

Egyébként erre mi szükség volt, úgy őszintén? Ha d.gni akarsz, miért nem a pároddal csinálod?

2020. jan. 15. 09:31
 2/6 anonim ***** válasza:
75%
Gondolom nem az a baj, hogy félrementél, hanem, hogy kiderült. Mond el neki, hogy mit szeretnél és majd ő eldönti, hogy ezek után veled marad-e.
2020. jan. 15. 09:40
 3/6 A kérdező kommentje:

Nyilván ez a baj, sajnos nincs mentség arra amit tettem, még az sem hogy az utóbbi időben elhanyagolt kicsit.

De persze itt én voltam az aki egy irtózatosan rossz döntést hozott és emiatt mindent elveszithet

2020. jan. 15. 09:45
 4/6 anonim ***** válasza:
91%

Ha nem a f..rkaddal gondolkodnál, akkor ez meg se történt volna.

Vállald tetteid után járó következményeket. Ülj le a pároddal, beszéljétek meg, de túl sok pozitív reményt ne fűzz ahhoz, hogy megbocsát.

Egy normális értékrenddel bíró nő, ezt nem nézi el a párjának.

2020. jan. 15. 09:51
 5/6 anonim ***** válasza:
13%

Ha már elmondtad neki, akkor b@$zhatod! Nem fog megbocsájtani. Ha úgy is tesz, akkor is nyomot hagy benne.

Ha szereted a feleségedet és nem akarod elveszteni akkor:

1.: Nem kellene megcsalni! - sem azért mert ott van Neked Ő, sem azért, mert lelkiismeretfurdalásod le.

2.: Ha megtetted ... gondoskodj róla, hogy ne derüljön ki. - 2 ember között maradjon; csak Te tudhatsz róla meg az akivel megcsaltad!

2020. jan. 15. 10:01
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Megèrdemled ha elhagy... Mikor màsba raktad nem számitott a csalàd? A kisgyerek? Vagy hogy elbesztheted öket? Eszedbe se jutott...

Igy jàrtàl megérdemled hogy elhagyon... Remélem hammar tùl lesz rajtad és talál egy igazi férfit magának 🤬🤬

2020. jan. 15. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!