Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Megtud nekem bocsájtani?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megtud nekem bocsájtani?

Figyelt kérdés
Van egy lány, akivel elég jól alakúltak a dolgok. Egy nap ráírtam egy másik lányra, ugyan azzal a szöveggel, amire annó rá. Megtudta, nagyon megbántam, amit tettem, számtalanszor bocsánatot kértem, de ő azt mondta, hogy nem tudja, hogy mit gondoljon rólam. Csak hülyeségből írtam rá a másikra, egy barátommal nyeletlenkedtünk. Nagyon hiányzik, vajon megtud bocsájtani, lányok véleményére is kíváncsi vagyok?
2021. febr. 7. 07:23
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
73%
Sajnálom nem.
2021. febr. 7. 07:28
 2/14 anonim ***** válasza:
78%

A legtobb srac kikèri magának hogy nehogymàr a csaj diktàlja ő kinek irhat kinek nem, sőt azt is pedzegeti hogy beteg féltekeny nő mehet a levesbe, és a végèn még a csaj kér bocsánatot. Es itt sir hogyan ne legyen féltékeny.

A fenti felállás szerint te jol belehetsz csicskulva.

2021. febr. 7. 07:33
 3/14 A kérdező kommentje:
Más vélemény?
2021. febr. 7. 07:39
 4/14 anonim ***** válasza:
75%

Mi az hogy hülyeségből írtál rá a másikra?

Hogy bízzon így benned, hogy ha összejön veled, akkor nem fogod "hülyeségből" csapni a szelet más csajoknak?

Nem reménytelen, de eljátszottad a bizalmát, nem lesz könnyű menet visszaszerezni. De mielőtt belefogsz gondold át, hogy biztos őt akarod-e, és legalább magadhoz legyél teljesen őszinte, hogy miért próbálkoztál a másik csajnál.

2021. febr. 7. 08:05
 5/14 A kérdező kommentje:
Persze, hogy őt akarom, ez nem is kérdés, mindent megtennék érte
2021. febr. 7. 08:07
 6/14 anonim ***** válasza:
73%
Akár azt is, hogy nem csajozol mellette? És nem elég megígérni, hogy így lesz, be is kell tartani. Menni fog? Ha igen, akkor teperj, járj a kedvében. De ne gondold, hogy 2 nap alatt megenyhül
2021. febr. 7. 08:11
 7/14 A kérdező kommentje:
Szerintem hagyok időt neki, pár napot, más lány nem is jár az eszemben, csak ő
2021. febr. 7. 08:15
 8/14 A kérdező kommentje:
Lányok, ti hogy gondoljátok?
2021. febr. 7. 08:27
 9/14 anonim ***** válasza:
Én lesz.rnám mikor kinek miért irogat nem süllyednék le addig hogy ezen "gúvadjak"
2021. febr. 7. 08:33
 10/14 A kérdező kommentje:
Megbocsájtanál?
2021. febr. 7. 08:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!