Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt meg lehet bocsájtani , vagy meg kell ?
Párom lebukott pár napja . Torolt kepekben kolleganoi, nők feneke volt levideozva ahogy setalnak . Gugolnak . Sőt még a szomszed fiatal hazas no is aki elotte setalt az utcan .
Egyszeruen nem fer az agyamba 3 eve vagyunk egyutt . Kiabrandultam . Ilyen degeneraltak a ferfiak ? Akkor mast kivan ? Megcsalt ? Mit tennétek mert en kivagnam ez jár csak a fejemben .
Hogy állsz méltósággal?
Ha van még akkor kűld el...
Páromnak is,férfi kollégáimnak is előfordul mindenféle csajos fotó a telefonjában...
Ilyen mindenféle megosztható marhaságok, amiket egymásnak küldözgetnek névnap, szülinap vagy csak poénból. Én ebben nem látok semmit...
De ha a párom környezetéből gyűjtöget s€ggeket, meg hasonlók...az nekem eléggé aberráltnak tűnik. Ilyen kukkoló kategória.
Nem gondolom, hogy ez megbeszélni való lenne köztünk. Ilyesmiben én nem akarnék vele kompromisszumot sem kötni, sem megérteni.
Ijesztő lenne ezt tudni róla.
Ez azért beteg... Nálam az ellenkező oldalról sem férne bele, mert én sem teszek ilyet. Ebben a helyzetben nincsen kompromisszumos megoldás.
Azzal együtt viszont, hogy ép eszű, ép érzésű férfiember ilyet nem tesz, azért az általánosítást el kellene felejteni... Azt is elfogadom, hogy az elkeseredés beszél belőled, kedves kérdező, de ezt akkor se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!