Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Egy fiúnak vagy egy lánynak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy fiúnak vagy egy lánynak könnyebb továbblépni szakítás után?

Figyelt kérdés
2021. márc. 12. 19:39
1 2
 1/12 FoxtrotLidérc ***** válasza:
82%
Mikor hogy... Attól függ, ki volt jobban szerelmes a másikba.
2021. márc. 12. 19:41
 2/12 anonim ***** válasza:
83%
Én úgy gondolom, a férfiak könnyebben túllépnek. Legalábbis innen, a női oldalról nekem úgy tűnik.
2021. márc. 12. 19:42
 3/12 anonim ***** válasza:
91%

Attól függ mennyire kötődött egyik a másikhoz.

Ha nem kötődött, akkor férfi/nő, könnyen túllép.

Ha viszont kötődött a férfi/nő a másikhoz, akkor aki könnyebben túl teszi magát, az a nő. Persze van kivétel is, de általánosságban a nők lépnek könnyebben tovább. Ők is megérzik a szakítás fájdalmát attól még.

Amúgy ennek a magyarázatát az evolúcióban és az ember történelmében kell keresni.

2021. márc. 12. 19:45
 4/12 Noren1989 ***** válasza:
100%

Annak könnyebb a tovàbblépés, aki màr nem szereti a màsikat.

Mindezt nemek nélkül.

2021. márc. 12. 19:46
 5/12 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem mindkét nemnek nehéz.

Nőként azt tapasztalom magamon, ismerősökön, hogy mi rögtön magunkba zuhanunk, kibeszéljük, kisírjuk magunkat, az első pár hétben. Majd fokozatosan jobban leszünk, elfogadjuk a tényeket és persze még fáj, de előre tekintünk.

Míg a férfiak általában a szakítás után felszabadulnak, netán keresnek is újabb nőt, aztán hetekkel, hónapokkal később tör rájuk a depi, a hiány, a gyász, amivel nem néztek időben szembe, mert azt hitték, át lehet ugrani ezt a fázist. De nem.

Ilyenkor van az, hogy a nő már jobban lenne, az ex pasi pedig ha van lehetősége, szépen felkavarja a nőt.

2021. márc. 12. 19:48
 6/12 anonim ***** válasza:
84%
Ember függő.
2021. márc. 12. 19:50
 7/12 anonim ***** válasza:
41%
Férfinak nő=punci. Ha talál másikat, nem hiányzik az előző. Addig is csak azért, mert neki élvezet volt berakni. Valszeg meg se tudja különböztetni őket.
2021. márc. 12. 19:55
 8/12 anonim ***** válasza:
31%
Szerintem is a férfi csak a pinát látja a nőben érzelmek nélkül.
2021. márc. 12. 22:14
 9/12 anonim ***** válasza:
59%

Mivel azt már leírták, annak könnyebb aki már érzelmileg kint volt a kapcsolatból.

De tegyük fel, hogy mindkét fél szereti a másikat, viszont annyira eltérő az életcéljuk, hogy nem tudnak együttműködni hosszú távon. Serintem az esetek túlnyomó többségében a férfiak azok, akik könnyebben túllépnek. Néhány kivétel persze mindenhol akad.

2021. márc. 13. 00:33
 10/12 anonim ***** válasza:
0%
Ez nem nem függő. És nem is attól függ, ki volt jobban szerelmes.
2021. márc. 13. 16:09
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!