Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Nem tudom feldolgozni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom feldolgozni a szakítást.. mit tegyek? 18/L

Figyelt kérdés
Nem tudom feldolgozni a szakítást. 1 évig voltunk együtt de nagyon szeretem. Mióta elhagyott úgy érzem meg őrülök,nagyon fáradt vagyok,pánikrohamaim vannak,feszült vagyok és nagyon sokszor félre beszélek. Van mikor nem jutnak eszembe a szavak sem. Sokszor nevetek pedig nagyon szenvedek,valahogy így vezetem le a feszültséget vagy nem tudom...,szédülni is szoktam.:( ha pedig le akarom foglalni magam akor meg kivagyok idegileg,semmihez sincs türelmem.

2021. febr. 26. 23:26
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Eőször is sírd ki magad, aztán menj el a patikába, és vegyél egy extra hatóanyagú magnéziumot, amiből majd a dupla adagot fogod minden nap bevenni.(jót fog tenni) Következő lépés, hogy kezd el elfogadni, hogy nem kellettél neki, és igyekezz nem az okot keresni, hanem arra gondolni, hogy semmi sincs véletlenül. tehát rá is vár még az igazi :)

Aztán szépen ülj össze a barátnőkkel, menjetek el csavarogni, és ahogy így telnek a hetek, egyre jobb lesz.

Ezen sokunk átesett, de itt vagyunk, mosolygunk, és már ott szarjuk le azt akinek nem kellettünk :D :)

2021. febr. 26. 23:40
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
*rád is vár
2021. febr. 26. 23:41
 3/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen:)
2021. febr. 26. 23:50
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
azért csak ésszel a magnéziummal
2021. febr. 26. 23:53
 5/11 anonim válasza:
100%
Fontos, hogy ne erőltesd a mosolygást! Ha pedig őszintén mosolyogsz ne érezz utána bűntudatot! Lógj sokat a barátnőiddel és csináljatok olyan programokat amik lekötik a gondolataid, így gondolni sem lesz időd az exedre.
2021. febr. 26. 23:55
 6/11 Angel3000 ***** válasza:
19%
Kedves kérdezô! Ha ennyire megvisel, miért szakitottatok?
2021. febr. 27. 00:13
 7/11 A kérdező kommentje:
#6 ez egy nagyon buta kérdés. Ő szakított velem mert másba lett szerelmes. Pedig én mindent megtettem a kapcsolatunkért.
2021. febr. 27. 00:19
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
A kényszerű nevetés a depresszió miatt van. Én is átéltem ezt, vannak feldobódott időszakok, amikor mindenen nevetsz, aztán hirtelen jön egy sírógörcs. Olyan mintha álmodnál, mintha nem is veled.tortenne az egész. Hidd ely jobb lesz idővel, csak próbáld nem belelovallni magad. Tiltsd le mindenhonnan, ne nézegesd, jót fog tenni.
2021. febr. 27. 08:00
 9/11 Angel3000 ***** válasza:
76%
Kedves kérdezô! Igazad van, tényleg a baràtod szakitott veled, -sajnàlom, de nem szabad ebbe beleörûlnöd, mert nincs semmi értelme , hogy magadat megbetegitsed e miatt! Ne nézz hàtra csak elôre! Keressél magadnak egy màsik kapcsolatot, ahol jobban meg fognak becsûlni!
2021. febr. 27. 08:24
 10/11 anonim ***** válasza:
44%
Szerintem sírd ki magad annak a barátnőmnek, akiben megbízók. Mondjuk illeték be egy kávéra valahova. Ezután töröld ki mindenhonnan szerintem is a barátod, és koncentrálj a gimire vagy az egyetemre. 🙂
2021. febr. 27. 14:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!