Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan lehet feldolgozni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet feldolgozni egy szakítást?

Figyelt kérdés
Tegnap szakítottunk a párommal és nagyon rosszul érzem magam, nem tudok aludni és állandóan a sírás kerülget. Mit tudtok ajánlani?
2021. febr. 13. 11:23
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
Legyen életed
2021. febr. 13. 11:24
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem csak az idő segített és az,hogy próbáltam elfoglalni magam. Olvasás, zene, sorozatok, kirándulás, barátnőzés (akár csak online beszélgetés). Még friss az "élmény", hagyj magadnak időt meggyászolni ezt az egészet.
2021. febr. 13. 11:32
 3/9 anonim ***** válasza:
86%
Amikor valakivel megszakad a kapcsolatunk és úgymond elveszítjük a másikat egy üresség keletkezik a mindennapjainkban. Mivel a vele eltöltött természetes idő felszabadul és az érzelmi csalódás és szomorúság mellé betársul egy nagy adag semmi amikor nem tudunk mit kezdeni magunkkal. Így én azt tanácsolom, hogy a vele eltöltött időt próbáld meg más hasznos produktív dologgal eltölteni vagy valami olyannal ami örömet okoz és elvonja picit a figyelmed. Így azt fogod érezni, hogy gyorsabban telik az idő és könnyebben megy majd a felejtés és a tovább lépés.
2021. febr. 13. 11:51
 4/9 anonim ***** válasza:
83%
Attól függ mennyire volt érzéki a kapcsolat.
2021. febr. 13. 12:42
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem fog egyik napról a másikra menni, főleg ha hosszú ideje voltatok együtt. Nekem is utána még hetekig eszembe jut az, hogy de jó volna ha itt lenne, megkérdezni hogy van.
2021. febr. 13. 12:43
 6/9 anonim ***** válasza:
Nekem 3 hónap kellett úgy, hogy 2 hónapot még együtt laktunk. Ami segített: sorozatok, filmek nézése, olvasás (19 könyvet olvastam ki abban a 3 hónapban) majd később, amikor már nem depiztem tovább túlóráztam. A lényeg, hogy el kell terelned a figyelmed
2021. febr. 13. 18:32
 7/9 anonim ***** válasza:
76%

Az előttem válaszoló már adott jó tippeket, így én már csak néhány dolgot írhatok. Lehet keményen hangzik de fontos megértened, hogy az összetört szív jelen pillanatban ellened dolgozik. Téves gondolatokkal bombáz valamint azzal, hogy "mi lenne/mi lett volna ha...". Ilyenkor a józanságodra és az értelmedre kell hallgatnod.

Tudom, hogy az első 1-2 hét nagyon kemény ilyenkor. Éjjel és nappal fájdalommal telnek a percek, de az idő múlásával ezek tompulnak.

2021. febr. 15. 10:14
 8/9 anonim ***** válasza:

Sok módja van, az idő persze megoldja, de nem mindegy mennyi idő.

Van akinek a pasizas csajozas segit, van akinek az higy leköti magat, levezeti valahogy a feszkot, fejelszti magát.

Egy ritkább dolog hogy elkezded tudomanyos oldalról vizsgálni az emberi érzések működését, milyen hormonok es miert okozzák azt az erzest amit most érzel, vagy azt az erzest amikor beleszerettel, egy kis tudomanyos pszichologia, ha eleg eoszant vagy meg segithetsz is bizonyos dolgokkal, termeszetes hormonfokozokkal az erzes gyorsabb mulasaban, csak ezzel az a baj, hogyha megerted hogy működnek ezek varázsát veszíti az élet, mint amikor leleplezel egy buveszmutatvanyt, amitol oly izgatott lettél amikor először láttad, és nem ertetted, de ahogy megerted kiabrandito,

Rajosz hogy az élet egy illuzio, végtelen egyenletek osszessege, amiket meg lehet fejteni.

Szóval a hagyományos pszichológia es az atlagemberek szerint tevkepzeteid lesznek, de valójában nem ez a tévedés, ez az igazság, viszont ha atlagos, boldog életet akarsz élni, akkor ez egy rossz módszer, mert idővel nemhogy boldog nem tudsz lenni, érzéseid is alig lesznek, szociopatava válsz.

Szoval inkabb pasizz/csajozz, vagy mégse, írj privit, csatlakozz hozzám

2021. febr. 15. 13:02
 9/9 anonim ***** válasza:
Volt akit az nap elfelejtettem, de van aki mai napig eszembe jut pedig én hagytam el.
2021. febr. 16. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!