Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet feldolgozni egy szakítást?
Az előttem válaszoló már adott jó tippeket, így én már csak néhány dolgot írhatok. Lehet keményen hangzik de fontos megértened, hogy az összetört szív jelen pillanatban ellened dolgozik. Téves gondolatokkal bombáz valamint azzal, hogy "mi lenne/mi lett volna ha...". Ilyenkor a józanságodra és az értelmedre kell hallgatnod.
Tudom, hogy az első 1-2 hét nagyon kemény ilyenkor. Éjjel és nappal fájdalommal telnek a percek, de az idő múlásával ezek tompulnak.
Sok módja van, az idő persze megoldja, de nem mindegy mennyi idő.
Van akinek a pasizas csajozas segit, van akinek az higy leköti magat, levezeti valahogy a feszkot, fejelszti magát.
Egy ritkább dolog hogy elkezded tudomanyos oldalról vizsgálni az emberi érzések működését, milyen hormonok es miert okozzák azt az erzest amit most érzel, vagy azt az erzest amikor beleszerettel, egy kis tudomanyos pszichologia, ha eleg eoszant vagy meg segithetsz is bizonyos dolgokkal, termeszetes hormonfokozokkal az erzes gyorsabb mulasaban, csak ezzel az a baj, hogyha megerted hogy működnek ezek varázsát veszíti az élet, mint amikor leleplezel egy buveszmutatvanyt, amitol oly izgatott lettél amikor először láttad, és nem ertetted, de ahogy megerted kiabrandito,
Rajosz hogy az élet egy illuzio, végtelen egyenletek osszessege, amiket meg lehet fejteni.
Szóval a hagyományos pszichológia es az atlagemberek szerint tevkepzeteid lesznek, de valójában nem ez a tévedés, ez az igazság, viszont ha atlagos, boldog életet akarsz élni, akkor ez egy rossz módszer, mert idővel nemhogy boldog nem tudsz lenni, érzéseid is alig lesznek, szociopatava válsz.
Szoval inkabb pasizz/csajozz, vagy mégse, írj privit, csatlakozz hozzám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!