Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy hosszú idő, több hónap eltelte után fel lehet keresni az exet, mi van vele?
Az elhatározás valamiért megszületett a fejedben. Ennyi rizikó van benne, hogy nem fog válaszolni, de ezt te is tudtad, mikor egyszer már eldöntötted, hogy ráírsz.
Kérdés, hogy ezzel az ürüggyel -miszerint mi történhet ezen esetben- el tudod-e nyomni magadban a késztetést örökre, hogy ráírj vagy egyszer nem bírod tovább, semmi nem fog érdekelni, csak beszélhess vele valahogy.
A legjobban attól tartok,
hogy nem fog válaszolni,
és ha így lenne, hogyan tudnék ebbe beletörődni.
Viszont lehet ezután könnyebb lenne elengedniy azzal a tudattal, hogy megpróbáltam.
,, ha akarna, keresne"
Ez így van. Én vagyok az elhagyott fél, nekem rosszabb. Mégis ő keres. Igaz, csak x hetente, de ő keres meg. Pedig engem szedett szét a fájdalom, nem őt. De mostmár jól vagyok.
Nekem azért, mert azt mondta, már nincs témánk.
Igen, volt ebben valami.
Talán egy kicsit eltávolodunk egymástól.
De azt nem látta be,nem ismerte volna be, hogy ő volt ennek az oka.
Mindenesetre én kitartottam volna mellette, javítani akartam volna ezen. Hisz kellett volna még idő, hogy újra összeszokjunk vagy hogy fogalmazzak. De ő ezt már nem akarta, hogy jó/jobb legyen.
Hát ez van.:/
Igen, ez utóbbi nagyon igaz.
És teljesen egyetértek.
Ha akarta volna,már rég keresett volna. Vagyis tudott volna keresni,hisz egy csomó lehetőség lenne erre.
Csak én abban a hitben voltam mindig, hogy férfi és akkor a büszkeség, és ezért nem keres. De hát ez butaság. Vagyis tuti,hogy az.
Ha egy férfi nem keres a szakítás után, az nem büszke, hanem normális és hagy téged tovább lépni. Mert belátta, hogy a kapcsolatotok nem működne tovább.
Ha egy férfi keres szakítás után, az nem szeret és nem a büszkeségét dobja félre, hanem pofátlan és azt akarja, hogy véletlenül se felejtsd el.
Biztos vannak ritka kivételek, de na. Lássuk be, ha valaki szakít, azt okkal teszi.
Az én exem meg az új nője mellől havonta felbukkan. Szerinted azért mert szeret? Azért, mert nem "büszke"? Nem! Azért, mert egy önző sz.r.
Próbáld meg elengedni, az a legjobb neked.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!