Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy hosszú idő, több hónap eltelte után fel lehet keresni az exet, mi van vele?
Figyelt kérdés
2021. febr. 24. 18:00
11/31 A kérdező kommentje:
Inkább megkeresem.
Hisz sok időt töltöttünk együtt, én nem tudok úgy tenni, mintha nem is létezne.
2021. febr. 25. 19:20
12/31 anonim válasza:
Várjuk majd a fejleményeket. :)
13/31 anonim válasza:
Engem általában gyűlölni szoktak az exeim, mert autista vagyok.
14/31 anonim válasza:
Persze. Megkérdezni ha már fűvel fával csalt végre megkapta e a trippert 🙏
15/31 anonim válasza:
Siman :) Legalabb tudod mit tud :)
16/31 anonim válasza:
Egyrészt szakítás függő.Harag vagy csendbe, mi volt az oka, hűtlenség vagy csak alapból nem ment egyéb okok miatt, van e valakije vagy sem. Ki szakított kivel, szóval rengeteg dologtól függ. Én nem keresném a helyedben mert ha ő szakított s számítasx neki akkor hidd el meg keres. Szerintem hagyd inkább...
17/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat!:)
Annyira írnék neki, de egyszerűen nem merek.Hogy hogy fog reagálni, vagy lehet hogy nem is ír majd vissza. Ezek kavarognak a fejemben.
2021. márc. 1. 19:05
18/31 anonim válasza:
hidd el felesleges,ha akarna keresne. de mivel nem teszi nincs rád szüksége. tré érzés de el kell fogadni
19/31 A kérdező kommentje:
Igen,a legnehezebb elfogadni.
2021. márc. 1. 20:28
20/31 anonim válasza:
persze hogy nehéz. én már csak tudom amikor az embert ott hagyják mindig az szenved jobban akit elhagynak hiszen evidens hogy neki van több érzelme és kötődése. hagyni kell és le kell zárni. a mult persze sokáig ott kisért velünk de ettől függetlenül tovább kell lépni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!