Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogy mondjam meg neki, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam meg neki, hogy lépjen ki ?

Figyelt kérdés

Van egy csoportunk (én családom részéről) Facebookon . Még mindig nem lépett ki , pedig direkt posztoltam oda vegye észre onnan tünés van. Előző exemnél bevállt. 😀 Bunkó sem akarok lenni , nem is értem miért nem lép ki...

Ha azt írom “ Helló, jó lenne ha távoznál a csoportunkból már nem tarozol oda ..”túl bunkó lenne ? 😀

2021. febr. 24. 11:09
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg telibesza*ja, hogy ott van, ennyit sem foglalkozik vele. Ha zavar, írd meg neki külön, hogy lépjen ki, ne egesd a csoportban. Ennyi
2021. febr. 24. 11:11
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem dobod ki? Adminként megteheted vagy valaki a családból, aki admin.
2021. febr. 24. 11:11
 3/7 anonim ***** válasza:
20%

Alapvetően elég bizarr az ilyen csoport, én bele se lépnék ilyenbe.

Valószínű csak nem érdekli. Dobd ki onnan, az se fogja érdekelni. Nem mindenki "fészbúkfüggő", csak sokan.

2021. febr. 24. 11:17
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

3. Ember, elég hasznos egy ilyen chat csoport facebookon. Egyszerre mindenki megkapja az üziket, up to date tud maradni midenki a családból.

Amúgy kérdező, szerintem csak dobjátok ki. Lehet némítva van neki a csoport meg ilyenek és nem jön neki fel, nem is emlékszik rá.

2021. febr. 24. 11:54
 5/7 A kérdező kommentje:

Utolsó, de látta a bejegyzésemet is mert mutatja ki nyitotta meg. :) Szóltam nővéremnek de azt mondta majd ha akar kilép Ő nem rakja ki ... imádta a családom 😅 ja és csak decemberben lett ő behívva ide :) egy hete szakítottunk. :)

Hármas válaszoló, igen is fontos csoport ez most főleg vírus időszakban. :) Videóhívásban “együtt van a család” . :)

2021. febr. 24. 13:36
 6/7 anonim ***** válasza:
A látta nem jelent semmit. A háttérben nekem is felugrik minden szar, bezárom anélkül, hogy megnézném. Tegyétek ki, ha zavar.
2021. febr. 24. 13:41
 7/7 anonim ***** válasza:

Hát, én ezek után biztos, hogy megmondanám a nővéremnek, hogy vagy kirakja az exem, vagy én lépek ki. Nehogymár a szeretett ex fontosabb legyen a te érzéseidnél.

Amúgy meg egész nyugodtan írhatsz az exnek, hogy szeretnéd, hogy kilépjen a csoportból, nincs ebben semmi rossz. De ne a csoportba, hanem messengeren.

2021. febr. 24. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!