Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Írásban vagy szemelyesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Írásban vagy szemelyesen mondjam meg neki?

Figyelt kérdés

Egy nagyon nehéz multú kapcsolatot készültünk újramelegíteni. Ma találkoznánk, vendégül látna engem.

Viszont a múlt, és a viselkedése az, ami hordozza még bennem a bizonytalanságot.

A múlt alatt érteni kell megcsalást, hazudozásokat, lobbanékony természetet.

Mikor legutóbb elhagyta az aktuális partnere, felkeresett, hogy kezdjük újra, szabad a pálya. Majd felhördült, hogy neki idő kell.

Ez volt lassan 2 hónapja. Most újra felkeresett, hogy csináljunk egy randit a hétvégén. Megkérdeztem hogy mégis hol vannak a határok, mivel legutóbb is felhajtott, majd közölte hogy nem akar semmi konolyat.

Kicsavarta a kérdést. Szerinte rémeket látok, meg minek idegesítem ilyen hülyeségekkel. Ő akar, és kész. Aztán gyanusítgat, hogy tuti van már valakim...

Sehogy sem tudtam megértetni vele hogy mit akarok mondani.

Sokáig lehetne ecsetelni a sztorit még. Én minden baklövése ellenére ott voltam, és vártam hogy ez az időszak is majd lecseng. De most már sok, egy éve megy ez. Kikészültem, mivel a valaha legnagyobb szerelem és kötődést élhettem meg vele.

Szeretnék szakítani, ez már tiszta sor. Csak nem tudom hogy lenne korrektebb, még most reggelről írni hogy mi van, vagy személyesen?

2020. dec. 4. 09:16
 1/8 A kérdező kommentje:
Telefont mint lehetőséget kihagytam.
2020. dec. 4. 09:20
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Hát, én szinte sosem írok ilyet, de szerintem az lenne a legjobb, hogy ha írnál neki, és tiltanád mindenhonnan a francba. Ez nem kapcsolat. Látszik, hogy nem akarod. Látszik, hogy csak pótlék vagy neki. Nem téged akar, csak téged ugraszthat... És szerinte még az is a te hibád, hogy nem vagy kirobbanóan boldog, hogy újra leereszkedik hozzád.

Hagyd a fenébe, nem tartozol neki semmivel! És keress fel egy pszichológust, aki segít ezt az egészet feldolgozni, mert látszik, hogy nagyon nem vagy rendben.

2020. dec. 4. 09:25
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Bele sem mennék a találkozóba, fölösleges.

Magadnak könnyíted meg, ilyen ember érdekeit nem szabad nézni.

Egy éve folyamatosan visszafogadtam az exem, és a legutóbbinál ugyanazt éreztem, amit te, hogy ennek nem lesz jó vége..

Sajnos nem hallgattam magamra, belementem.

A hála az volt, hogy 3 hónapig se bírta, nekiállt ismerkedni a hátam mögött.

Aki igazán szeret, nem megy el és nem jön vissza, főleg nem többször. Nem bizonytalan, hanem tudja,hogy téged akar és minden erejével azon van, hogy bizonyítsa.

Aki bizonytalankodik, időt kér, stb... csak nem akar egyedül lenni.

Ne foglalkozz vele, mondd le a találkozót, a saját érdekedben.

2020. dec. 4. 09:25
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

"Szeretnék szakítani"

Hahó!

Ti már szakítottatok.

Közöld vele irasban, hogy nem akarod újra kezdeni. Többet nem érdemel ez a téma.

2020. dec. 4. 09:26
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Előzőekhez hasonlóan, szerintem is szórakozik veled és tényleg nem akar semmit. Vagy nem tudja egyáltalán mit is akar, de inkább az előbbi. Ha akart volna lépett volna. Ez az idő kell neki duma meg időhúzás. Szerintem téged is a múltban érzett dolgok kötnek hozzá. De tudod az már nem a jelen és már nem lesz olyan sohasem, amiket írtál kötődés stb.
2020. dec. 4. 09:32
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm az építő válaszokat.

Sajnos ha tegnap telefonon sem tudtam vele szót érteni, élőben sem lenne másabb. Csak még nem csináltam ilyet ilyen nehéz kapcsolattal, gondolnám ha eddig tisztességesebb volt mindig személyesen, talán most is, de hát embere válogatja.

Sajnálom, mert nekem nem igazán asztalom ez a szakítási forma, és hogy akárhogy is tenném, a sz.r alak életem végéig én leszek...

Azóta kedvesebb üzenetek jönnek tőle egyébként, rossz elismerni hogy mi zajlik valójában.

2020. dec. 4. 09:33
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
De ti már szakítottatok. Mirol beszélsz?
2020. dec. 4. 09:48
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

3-as vagyok.

Nem te vagy a szar alak, hanem ő.

Csak most még nem látod.

Higgy nekem könyörgöm, keresztül mentem ezen helyetted is.

A régi szépet látod benne már csak.

Néhány szép szó, "szeretetmorzsa", amivel manipulálni akar, hogy higgy neki.

Tettekben nem képes bizonyítani.

Ő már nem az az ember, akit anno szerettél, tudom, nehéz beismerni.

Én sem tudtam, inkább megtapasztaltam a saját bőrömön, hagytam magam kihasználni.

De hasznos volt, legalább kinyílt a szemem.

Te inkább ne tapasztalj, hanem hidd el, hogy nem szabad belemenni, sem kapcsolatba, sem találkozóba.

Sz*rd le, hogy tisztességes. Ő tisztességes, korrekt veled? Nem, csak rángat, ahogy neki tetszik.

Akkor megérdemli, hogy személyesen mondd el? Nem.

Nem mellesleg, nem is fogja meghatni, mert nem szeret már téged. Meg lesz sértődve, hogy nem úgy lett, ahogy ő akarja, de különösképp nem fogja bántani a dolog, csak az egoját.

Írd meg hogy nincs tali, nincs értelme, itt a vége. Ennyi.

2020. dec. 4. 09:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!