Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Személyesen vagy irasban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Személyesen vagy irasban mondjam meg hogy nem szeretnék tőle semmit?

Figyelt kérdés
5-6 x randiztunk. Részemről nem indult el semmi érzelmi szinten es fizikai vonzalom szinten se semmi. Ő többet szeretne tőlem. Szemelyesen vagy messengeren irjam meg neki ezt? En személyesen mondanam el. Szerintetek? 27N
2017. jún. 17. 20:38
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Inkább személyesen. Csak ne hagyd magad lebeszélni, ha egyszer így döntöttél, tarts ki emellett.
2017. jún. 17. 20:42
 2/13 anonim ***** válasza:
90%
Személyesen. Légy őszinte és egyenes.
2017. jún. 17. 20:46
 3/13 anonim ***** válasza:
47%
Írásban ez az egész olyan személytelen!Inkább személyesen közöld vele.
2017. jún. 17. 20:48
 4/13 anonim ***** válasza:
93%
Én inkább azt mondom hogy írásban, így nem alázod meg személyesen és az idejét sem rabolod, meg a sajátodat sem. Ő sem fog feszengeni előtted az elutasítás után. Én jobban örülnék neki ha nem kéne időt pazarolnom arra hogy kidobjanak.
2017. jún. 17. 20:51
 5/13 anonim ***** válasza:
76%

Egyszer én is azt gondoltam,hogy személyesen illik szakítani, és miután közöltem a lánnyal, minden voltam,csak rendes ember nem, szinte kidobott a lakásból, átváltozott szörnnyé.

Ezek után én azt mondom, hogy azt tedd, ami neked könnyebb. Ha messengeren, akkor azon.

2017. jún. 17. 20:53
 6/13 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem felesleges ez esetben tovább rabolni egymás idejét.

Nyugodtan megírhatod neki messengeren.

Engem biztos zavarna, hogy lebeszélünk egy találkozót csak azért, hogy kiadd az utamat.

Amúgy nem értem, ha nem volt külső vonzalom akkor mi a fenének is randiztál?

2017. jún. 17. 20:56
 7/13 anonim ***** válasza:
70%

Ha 5-6 év volna, biztosan helyesebb volna személyesen.

De ezért találkozót szervezni?

2017. jún. 17. 20:59
 8/13 anonim ***** válasza:
32%

Nekem mindig a személyes volt a favoritom, és bárki, aki arra se vette az erejét, hogy a szemembe nézzen, és úgy mondja, hogy "nem", azt lenéztem és megvetettem (mint az ágyam)...

Úgy vagyok vele, hogy ennyi tiszteletet kiérdemlek, hogy a szemembe mondják, ha nem kellek. Aztán mindenki megy tovább a maga útján. De nehogy már neten, vagy sms-ben? Azt mindig rühelltem.

Talán azért, mert az első barátnőm sms-ben szakított velem... ki tudja?

2017. jún. 17. 21:15
 9/13 anonim ***** válasza:
78%
A szakítás az egy teljesen más tészta. Ha már kapcsolatban vannak akkor nyilvánvalóan a személyes út az egyetlen járható őt, de itt csak ismerkedésről van szó.
2017. jún. 17. 21:23
 10/13 anonim ***** válasza:
0%
Személyesen,ha csak nincs végtelenül szar passzban.
2017. jún. 17. 21:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!