Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Több éve szakítottam. Ő azóta többször próbálkozott, személyesen vagy szóban nem, csak írásban. Közös ismerősöktől tudom, hogy szeretne újra velemlenni. Már nem beszélünk, de ahol tud, ott informálódik, leseget interneten stb. Mikor fog elfelejteni?
Facebook - torol
Instagram - torol
Koltozz el!
Valtoztass nevet!
Ezeket a tanacsokat tudom adni.
Nem voltam hasonló helyzetben, tök normális vagyok. Ha valakivel ilyen csúnyán szakítottunk, akkor nem leskelődök utána évek múlva. Beteg valamennyire.
Te nem tehetsz semmit, ne foglalkozz vele. Ő már nincs is.
Ne foglalkozz vele.
Ha nem zaklat, nem írogat, csak kémkedés van, akkor hagyd. Csinálj mindent úgy, ahogyan eddig, éld az életed. Az ő dolga, mikor felejt el.
Fb-on le lehet tiltani, hogy ne írhasson neked, ugyanígy minden közösségi oldalon be lehet állítani ki követhet és ki nem, ki kommentelhet és ki nem, stb.
Mobilra is van app (sokszor natív), amivel telefonszámra szűrheted kitől nem akarsz hívást/üzenetet fogadni.
Helyzet eldurvulása esetén rendőrségre is mehetsz, zaklatás miatt. Ott van minden bizonyíték, hogy te jelezted, nem akarod tartani vele a kapcsolatot, ő mégis naponta ír. Hátha az már nem fog neki annyira tetszeni, hogy rendőrségre kell járnia a saját hülyesége miatt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!