Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már nem szeretem a gyerekem apját, többször elmondtam már neki, de ő próbálkozik nem érti. Mit lehet ilyenkor tenni?
kellett neked agresszív férfi. tessék megkaptad.
A normális srácok túl unalmasak voltak mi?
Azt tudod tenni hogy összejössz mással, és ezáltal ő már nem fogja magát annyira nyeregbe érezni.
Plusz megvéd, ha más nem a jelenlétével.
Ha nem változtatsz csak siránkozol itt, nem fog változni, magától soha nem szál le rólad.
Javaslom, ne ebben a kategóriában kérj tanácsot, mert mint láthatod, nem kapsz választ.
Nyilván nem volt ilyen a kérdező párja, amikor megismerkedtek, és attól, hogy elhagyja őt, igenis jár a gyerektartás, a GYEREKNEK.
Egyébként én a helyedben összepakolnék, amíg nincs itthon, és átcuccolnék anyámékhoz, beadnám a válókeresetet. Ha zaklatni, fenyegetni mer, nyugodtan csinálj róla valami bizonyítékot, és semmiképpen se várd meg, hogy megverjen, vagy még jobban tönkremenj lelkileg mellette.
1. A férfi nem kaphatja a gyereket, ha kéri? Ja nem, mert a magyar bíróságok 99%-ban az anya javára elfogultak mindig.
2. A gyerektartást sokszor nagyon nem a gyerek szükségletei alapján állapítják meg. Ismerek olyan embert, akinek az exe a gyerektartásból tud évente egyszer elmenni nyaralni az új pasijával külföldre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!