Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan mondjam el neki, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam el neki, hogy már nem szeretem?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Másfél éve vagyunk együtt a barátnőmmel és az elmúlt egy-két hónapban elkezdtem azt érezni, hogy ez már nem az igazi és nem az, aminek indult. Próbáltam magam sokszor meggyőzni, hogy még talán visszajöhetnek a korábbi érzések, de nem sikerült. Ehhez hozzátartozik az is, hogy távkapcsolatról van szó, ez is úgy érzem, nagy hatással volt arra, hogy mára így érzek, nem szeretném ezt tovább így folytatni. Illetve az utóbbi hetekben elkezdtem egy másik lánnyal találkozgatni, akivel bár még nem volt semmi komoly, de eléggé ígéretes a helyzet. Mivel nem szeretném megcsalni a barátnőmet, ezért úgy érzem, mielőbb le kell vele zárnom ezt a dolgot, de nem szeretném nagyon megbántani, persze tudom, hogy ez szinte lehetetlen. Mégis mivel nem voltam még ilyen helyzetben, esetleg tudnátok valamilyen hasznos tanácsot adni?

Előre is köszönöm a segítségeteket!

23F

2020. aug. 13. 20:00
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell túlbonyolítani, legyél őszinte. Az első három mondatod neki is tökéletesen megfelel, de a lányról ne beszélj.
2020. aug. 13. 20:12
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Mondd, hogy rájöttél a távkapcsolat nem neked való és szeretnél szakítani. Szerintem úgy fair, ha elmondod, hogy van más is a képben, így a barátnőd is könnyebben továbblép majd.
2020. aug. 18. 18:55
 3/3 anonim ***** válasza:
0%
Azért látom te is biztosra mentél... már van másik... előtte nem mertél volna kilépni mi? Szemétláda
2020. aug. 19. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!