Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el neki hogy nem szeretem és el szeretnék költözni?
Összepakolod a cuccod,majd közlöd vele,hogy elköltözöl.
Persze ezt csak akkor,ha már számtalanszol megbeszéltétek,hogy te már szakítani szeretnél,de ő nem értette!
1) van hova menned, ha nem a családodhoz akarsz menni?
2) nem túl szép dolog hogy 6 hónap alatt kiábrándultál.
Ha van hova menni, ülj le vele, és őszintén mond el neki, hogy neked ez a kapcsolat sok, vagy már nem szereted, vagy amit érzel és fogd a cuccaid és menj.
Én pont nyáron cuccoltam szét a volt barátomtól.
Azt hitte minden idilli,pedig már nem is szerettem úgy.Nem vette észre.
Egyik nap haza értem a munkából és vacsi közben felvázoltam a helyzetet.Annyira megsajnáltam,hogy konkrétan nem tudtam megmondani neki,hogy vége.Adtunk magunknak 2 hetet.
Nem vállt be.
Az a gond,hogy én nagyon tárgyilagos vagyok...remélem te nem!
Konkrétan megmondtam neki amint lejárt az idő,hogy szakítani szeretnék.Dühös lett persze..de aztán szépen lassan kiköltöztem.
Mintha magamat írtam volna le. A családomtól menekültem, bár én szerettem... ám egy év együttélés után lassan megszűntek az érzelmek, teljesen elhidegültünk egymástól.
Szakítottunk, én összecuccoltam, és eljöttem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!