Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan mondjam el neki hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam el neki hogy nem szeretem és el szeretnék költözni?

Figyelt kérdés
6hónapja vagyunk együtt a párommal. Az az igazság hogy elég hamar összeköltöztünk erre csak utólag jöttem rá hogy nem kellett volna. Csak menekültem a családomtól. Volt egy nagyon jó munkahelyem azt is otthagytam csak hogy ide költözhessek hozzá. Viszont rájöttem arra hogy én már nem szeretem. El akarok költözni. De ő nem érzi a problémákat. Hogyan mondjam el neki hogy szakitani akarok.

2015. nov. 23. 14:57
 1/5 anonim ***** válasza:

Összepakolod a cuccod,majd közlöd vele,hogy elköltözöl.

Persze ezt csak akkor,ha már számtalanszol megbeszéltétek,hogy te már szakítani szeretnél,de ő nem értette!

2015. nov. 23. 15:02
 2/5 anonim ***** válasza:

1) van hova menned, ha nem a családodhoz akarsz menni?

2) nem túl szép dolog hogy 6 hónap alatt kiábrándultál.

Ha van hova menni, ülj le vele, és őszintén mond el neki, hogy neked ez a kapcsolat sok, vagy már nem szereted, vagy amit érzel és fogd a cuccaid és menj.

2015. nov. 23. 15:31
 3/5 anonim ***** válasza:
Szexeltel vele lakasert cserebe? Pfff.
2015. nov. 23. 15:49
 4/5 anonim ***** válasza:

Én pont nyáron cuccoltam szét a volt barátomtól.

Azt hitte minden idilli,pedig már nem is szerettem úgy.Nem vette észre.

Egyik nap haza értem a munkából és vacsi közben felvázoltam a helyzetet.Annyira megsajnáltam,hogy konkrétan nem tudtam megmondani neki,hogy vége.Adtunk magunknak 2 hetet.

Nem vállt be.

Az a gond,hogy én nagyon tárgyilagos vagyok...remélem te nem!

Konkrétan megmondtam neki amint lejárt az idő,hogy szakítani szeretnék.Dühös lett persze..de aztán szépen lassan kiköltöztem.

2015. nov. 23. 17:36
 5/5 anonim ***** válasza:

Mintha magamat írtam volna le. A családomtól menekültem, bár én szerettem... ám egy év együttélés után lassan megszűntek az érzelmek, teljesen elhidegültünk egymástól.

Szakítottunk, én összecuccoltam, és eljöttem.

2015. nov. 24. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!