Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam meg neki "kedvesen", hogy már nem érdekel?!
Van egy lány, akivel kb. 3 hónapja találkozgatunk, voltak már dolgok, stb.
Viszont részemről már nincs meg az az érdeklődés ami korábban volt. És nem tudom mitől múlt el, nem csinált semmi rosszat.. és más lány sincs a képben.
De már nem várom úgy hogy írjon mint korábban, nem várom hogy találkozzunk.. azt nem mondom, hogy rosszul érzem magam vele, de mégis..
Hogyan közöljem vele, hogy részemről ennyi volt a dolog, anélkül, hogy őt megbántanám? Vagy lehet úgy egyáltalán? Ő nagyon benne van a dologban, és elég érzékeny mindenre..
Nem szeretném megbántani, vagy legalábbis a minimálisnál jobban nem, mivel még mindig fontos nekem, csak már nem úgy..
Lányok véleményére lennék kíváncsi, hogy mit kellene egy fiúnak mondani ilyen esetben, hogy a legkevesebb kellemetlenséggel járjon.
Köszi!
Nem hibaztatlak, de megbantas nelkul nem megy. Barmilyen szepen mondod, elengedhetetlen, hogy nagyon bantani fogja. Ugyanakkor meg kell lepni.
Valami kegyes hazugsag is jobban esne nekem nokent, de ahogy erzed.
Köszi a válaszokat!
#1: Kegyes hazugság alatt mit értesz pl.? Ha azt hazudnám, hogy más valaki került képbe, az rosszabb lenne, nem?
#2: volt már, hogy nem írtam neki vissza 3 napig, de akkor írt, hogy mi a baj, stb.. :D szerintem az kegyetlenség, lezáratlanul hagyni egy dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!