Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
10 év után hogy mondjam meg neki, hogy elmúlt a szerelem?
10 év után csoda, ha lenne valakinél is szerelem, aki szerint az van, az hazudik.
De ha nem is szereted, akkor tényleg érdemes elgondolkodni.
Szia!
Én ugyan így voltam, mint te, kiszerettem belőle, csak 15 év után.
Féltem elmondani neki, és húztam halasztottam, amég csak tudtam. Őrült nagy butaság volt! Egy életre megtanultam, hogy nem szabad óvni, mert mi magunkat is tönkretesszük vele.
1. Csak az időtök megy
2. Csúnya vége lehet
3. Az őszinteség mindig a legjobb dolog, mind közül. Lehet, hogy felháborodik, dühös lesz, de el fogja fogadni! Ehhez idő kell.
Van aki könnyebben belátja, van aki nehezebben.
A békés, őszinte megoldásra kell törekedni, hiszen szeretted, tiszteled őt, csak elmúlt.(az ok az sajnos mindegy is, mindkét fél hibás, h töbkremegy valami)
Kívánom h mihamarabb mond el neki, és ne halogasd úgy, mint én.
Szeret, tisztel, nem fog kirakni, hogy mehetsz akkor világgá.
Kedves utolsó.
Lehet neked van igazad, és még fogom bánni, de így számomra nincs értelme.. nincs meg a vonzalom, a szexuális életünk kb egyenlő a nullával.. miattam. Nem kívánom, nem tudok vele együtt lenni..
Csinalhatsz akarmit, en uvy gondolom, ennek vege. Foleg, hogy mar fejben is elengedted, ez egyertelmu.
Javaslom keszulj fel a kovetkezo eletedre, - lakas, egzisztencia - es minel hamarabb zard le ezt. Szepen, emberi modon, korrektul. Egy eletunk van.
29F
Nyugi, normális, hogy elmúlt a szerelem, viszont hogyha társként tudsz rá tekinteni, férfiként, akkor adj neki mág egy esélyt.
MINDEN szerelem elmúlik, és átalakul egy tiszteleten és bizalmon alapuló erős kötődéssé- szeretetté, ezen nincs mit szépíteni. Aki azt mondja, 5-6 év után is ugyanúgy "lángol", az hazudik.
Bár ha most vagy 26, lényegében tiniként jöttél vele össze, szóval nehéz dió.
Ja, most olvastam, hogy semmilyen módon nem kívánod... akkor viszont még mihamarabb ülj le és közöld vele, hogy részedről vége.
És már most kezdj el albérletet nézni, ne legyn az, mint ismerőséknél, hogy még két hónapig kerülgetniük kellett egymást, mert a lány nem tudott költözni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!