Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » 10 év után hogy mondjam meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

10 év után hogy mondjam meg neki, hogy elmúlt a szerelem?

Figyelt kérdés
10 éve vagyunk együtt, 4 éve jegyben járunk és jövőre lesz az esküvőnk.. Viszont részemről elmúlt a szerelem.. napok óta nem tudok rendesen aludni, sem enni. 5 éve külföldön élünk. Ő nagyon szeret még mindig, és nincs elég bátorságom elmondani neki, mert tudom, hogy összetöröm a szívet.10 év az 10 év, és szeretem annyira, hogy ezt nem érdemli meg, hogy tovább hazudjak neki.. Ha elzavarna a lakásból, nincs hova mennem, albérletet kell keresnem. És egyik napról a másikra az nem megy. Kénytelenek lennénk még pár napig együtt lakni.. szóval nehéz.. 26L
2021. jan. 2. 12:36
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
86%

10 év után csoda, ha lenne valakinél is szerelem, aki szerint az van, az hazudik.

De ha nem is szereted, akkor tényleg érdemes elgondolkodni.

2021. jan. 2. 12:41
 2/12 anonim ***** válasza:
94%

Szia!

Én ugyan így voltam, mint te, kiszerettem belőle, csak 15 év után.

Féltem elmondani neki, és húztam halasztottam, amég csak tudtam. Őrült nagy butaság volt! Egy életre megtanultam, hogy nem szabad óvni, mert mi magunkat is tönkretesszük vele.

1. Csak az időtök megy

2. Csúnya vége lehet

3. Az őszinteség mindig a legjobb dolog, mind közül. Lehet, hogy felháborodik, dühös lesz, de el fogja fogadni! Ehhez idő kell.

Van aki könnyebben belátja, van aki nehezebben.

A békés, őszinte megoldásra kell törekedni, hiszen szeretted, tiszteled őt, csak elmúlt.(az ok az sajnos mindegy is, mindkét fél hibás, h töbkremegy valami)

Kívánom h mihamarabb mond el neki, és ne halogasd úgy, mint én.

Szeret, tisztel, nem fog kirakni, hogy mehetsz akkor világgá.

2021. jan. 2. 12:42
 3/12 anonim ***** válasza:
61%
Mas irant is elfog mulni, szoval te egesz eleted vegeig keresni fogod az igazit? Majd 80 evesen meg rajossz, hogy hulye voltal.
2021. jan. 2. 12:48
 4/12 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó.

Lehet neked van igazad, és még fogom bánni, de így számomra nincs értelme.. nincs meg a vonzalom, a szexuális életünk kb egyenlő a nullával.. miattam. Nem kívánom, nem tudok vele együtt lenni..

2021. jan. 2. 12:51
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy előttem is írták, nem szabad húzni a dolgot mert csak rámegy az életed és az idegeid. Nekem nyugdíjas apám mondta, jól tettem, hogy szakítottam a mostani párommal. Ő nem merte megtenni, és rá is ment az egész élete.
2021. jan. 2. 12:54
 6/12 anonim ***** válasza:
75%
Probaljatok visszahozni a vonzalmat, csinaljatok uj dolgokat, menjetek randizni, akármi..
2021. jan. 2. 13:06
 7/12 noone91 ***** válasza:
100%

Csinalhatsz akarmit, en uvy gondolom, ennek vege. Foleg, hogy mar fejben is elengedted, ez egyertelmu.

Javaslom keszulj fel a kovetkezo eletedre, - lakas, egzisztencia - es minel hamarabb zard le ezt. Szepen, emberi modon, korrektul. Egy eletunk van.

29F

2021. jan. 2. 13:30
 8/12 anonim ***** válasza:
58%
Én azért adnék ennek még egy esélyt. Először is ülj le vele és mondd el neki, hogy mit érzel és hogy te ettől most szenvedsz, mert szereted. Csak annyit tudunk, hogy elmúlt a vonzalom, ami teljesen természetes. Ennyi idő után vannak hullámvölgyek és sokat át lehet vészelni könnyebben, mint hinnéd. Próbáljatok ki új dolgokat, lépjetek ki egy kicsit a komfortzónátokból. A szex terén is, vigyetek bele játékokat, valamit, amit még nem próbáltatok ki. Fontosnak tartom, hogy beszélj vele erről, mert lehet neki fel se tűnik semmi, de ha beszélsz róla ő is tenni fog a dolgokért. Ha szükségesnek érzitek menjetek el szakemberhez is. Adj ennek a dolognak egy kis időt, mondjuk 3-4 hónapot. Ezt az időt töltsd el úgy, hogy nem vársz el semmit sem tőle, sem magadtól, ne görcsölj semmin. Ha letelt a kitűzött idő és nem változott semmi, akkor pedig szeretettel engedjétek el egymást. De szerintem ne add fel csak így, mert később lehet bűntudatod lesz amiatt, hogy nem tettél meg mindent. Így pedig ha vége is lesz a kapcsolatnak, legalább tiszta lesz a lelkiismereted, hogy te megpróbáltad megmenteni a dolgot. Sok sikert kívánok neked, bárhogy is alakul a helyzeted!
2021. jan. 2. 16:22
 9/12 anonim ***** válasza:

Nyugi, normális, hogy elmúlt a szerelem, viszont hogyha társként tudsz rá tekinteni, férfiként, akkor adj neki mág egy esélyt.

MINDEN szerelem elmúlik, és átalakul egy tiszteleten és bizalmon alapuló erős kötődéssé- szeretetté, ezen nincs mit szépíteni. Aki azt mondja, 5-6 év után is ugyanúgy "lángol", az hazudik.

Bár ha most vagy 26, lényegében tiniként jöttél vele össze, szóval nehéz dió.

2021. jan. 2. 17:06
 10/12 anonim ***** válasza:

Ja, most olvastam, hogy semmilyen módon nem kívánod... akkor viszont még mihamarabb ülj le és közöld vele, hogy részedről vége.

És már most kezdj el albérletet nézni, ne legyn az, mint ismerőséknél, hogy még két hónapig kerülgetniük kellett egymást, mert a lány nem tudott költözni.

2021. jan. 2. 17:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!