Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el neki hogy, ez igy nekem nem jo?
Parommal,par honapja eggyutt vagyunk szeretem, o is engem de nem mutassa ki,nem kozeledik hozzam,egyedul hagy ha valahova beis ulunk. Azt mondja igy szeretlek ugy szeretlek,mas lanyokkal talalkozik es hazudik.
Szeretnek vele szakitani at gondoltam es ez vegleges,nemszeretnek vele lenni allandoan ideges vagyok ez miatt,es ejszakakat nem alszok. Hogy mondjam el neki ezt? O mar felhozta tobb veszekedesnel is egyebkent hogy szakitsunk akkor,de a vegen vissza konyorogte magat.Nemtudom mitcsinaljak mar, de nagyon rosszul esik hogy igy viselkedik velem..
Segitsetek legyszives.
"Drágám, nem érzem jól magam a kapcsolatban, úgy érzem nem szeretsz, nem bízom benned, és szerintem jobb lenne nekünk külön"
Szerintem ez egy módszer. Nyilván ha a saját szavaiddal fogalmazod meg, még jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!