Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el a volt barátomnak, hogy én már tovább léptem?
4 év után szakítottunk pár hete, én viszont beleszerettem idő közben a legjobb barátomba. Kiderült, hogy ez kölcsönös. Mivel sokat találkozunk akaratlanul is volt barátommal, vannak közös társaságaink, így azt tartanám korrektnek, ha nem mástól kellene megtudnia, hogy én már tovább léptem. Szerintetek hogyan, milyen formába mondjam el neki?
Köszi! L/21
Oszinten szolva, szerintem ez nem jo otlet. Tovabbleptel, pontosan ezert nem kell patyolgatni a lelket semmilyen formaban, mert esetleg felreertheti.
Bar mondjuk en sajat tapasztalatbol beszelek, titeket nem ismerlek. De en anno szakitottam, uj kapcsolatban leptem, amirol a baratom gondolom gyozkodte magat hogy csak szex (nem tudom honnan vette), majd egyszercsak feltunt nalunk es miutan elmagyaraztam neki hogy jol vagyok, szerelmes vagyok, boldog vagyok, ujra es ujra feltunt merthogy "en torodom vele es azert akarom hogy tudja, mert feltekennye akarom tenni..." blablabla. Szoval szerintem ezert nem jo otlet. Mar nem a te felelosseged a lelkivilaga.
Én tuti nem mondanék semmit, szakítottatok és pont! Én se örülnék ha az exem idejönne és elmondaná hogy mással van! ezzel csak nagyobb kárt okozol benne. Vagy ha pl. én mennék az exem orra alá dörgölni hogy már mást szeretek. Nem tenném. Még félre is érthetné hogy direkt csinálom. De te tudod.
Lepontozhattok nyugodtan
20/ L
Én sem mondanám el a helyedben, mert fölösleges. Nem vagytok már egymásé, úgyhogy nem kell a magánéletedről beszámolnod neki.
Ha kérdezi: talán, de a helyzettől függ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!