Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Részegen felhívtam mondhatni véletlenül az exem...?
Szóval részeg voltam és felhívtam az exem. Beleszólt, aztán átadta az új kanjának a telefont az meg “ne hívogasd mert beverem a pofád gyökér” rendkívül intelligens mondat után letette. Ezután mindenhonnan tiltva lettem. Amig nem volt ez a csavo nem voltunk haragban exemmel, amiota lett azota szarik ram teljesen.
A gyerek is mibol gondolja hogy o majd beveri az en pofam? :D csak nehogy o jarjon rosszabbul
Meglepő, hogy túllépett?
És hogy nem akart egy részeggel dumálni, aki nagy eséllyel új esélyért könyörögne?
Veled vagyok kérdező, én annak az agresszív barom fenyegető kannak verném be szívesen a képet.
Undorító, hogy mindig az exet ekézik, nem elég hogy kirakják utána még más is használhatja aki emiatt nagyon nagynak tartja magát. Legközelebb mond meg neki, hogy a ledobott zoknid nem kell neki a használt csajod mellé?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!