Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Részegen felhívtam mondhatni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Részegen felhívtam mondhatni véletlenül az exem...?

Figyelt kérdés

Szóval részeg voltam és felhívtam az exem. Beleszólt, aztán átadta az új kanjának a telefont az meg “ne hívogasd mert beverem a pofád gyökér” rendkívül intelligens mondat után letette. Ezután mindenhonnan tiltva lettem. Amig nem volt ez a csavo nem voltunk haragban exemmel, amiota lett azota szarik ram teljesen.

A gyerek is mibol gondolja hogy o majd beveri az en pofam? :D csak nehogy o jarjon rosszabbul

2021. febr. 8. 17:43
 1/9 anonim ***** válasza:
94%

Meglepő, hogy túllépett?

És hogy nem akart egy részeggel dumálni, aki nagy eséllyel új esélyért könyörögne?

2021. febr. 8. 17:45
 2/9 anonim ***** válasza:
94%
Mégis milyen alapon vagy még te megsértve?
2021. febr. 8. 17:49
 3/9 anonim ***** válasza:
94%
Részegen én már annyi baromságot elkövettem.. Jézus ments meg...
2021. febr. 8. 17:50
 4/9 anonim ***** válasza:
92%
Mekkora pofád van ember, én is szívesen beverném így pár mondat alapján :D
2021. febr. 8. 17:55
 5/9 anonim ***** válasza:
94%
Hogy lehet véletlenül felhivni?Ha véletlen miért nem raktad le?
2021. febr. 8. 17:56
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem te vagy az első a világtörténelemben, aki részegen hülyeséget csinál, különösen a volt párjával kapcsolatosan. Neked most összejött, örülj neki és sz*rd le az egészet.
2021. febr. 8. 18:42
 7/9 anonim ***** válasza:
73%
Egyrészt undorító húzás volt részedről, és hatalmas hiba. Az új barátja pedig a stílusa alapján így elsőre egy kövér sittes kisebbségi sztereotip képét juttatja eszembe.
2021. febr. 8. 20:54
 8/9 anonim ***** válasza:

Veled vagyok kérdező, én annak az agresszív barom fenyegető kannak verném be szívesen a képet.

Undorító, hogy mindig az exet ekézik, nem elég hogy kirakják utána még más is használhatja aki emiatt nagyon nagynak tartja magát. Legközelebb mond meg neki, hogy a ledobott zoknid nem kell neki a használt csajod mellé?

2021. febr. 10. 21:53
 9/9 anonim ***** válasza:
Egyszer én is írtam neki részegen aztan fel is hívott hogy mivan velem😆 el is mondtam h meg mindig szeretem aztán első mondata volt hogy be vagyok e baszva😂 o nagyon jól kezelte és egész hajnalban velem beszélgetett aztán másnap közölte hogy imád velem beszélgetni de nem szeretne újra kezdeni, nem gáz, nyugi. Tudod, a részeg mondatok józan szavak🤡
2022. márc. 30. 15:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!