Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mi a véleményetek azokról,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek azokról, akik szakítás után nyilvánosan telesírják a közösségi oldalt?

Figyelt kérdés
Szakítanak velük, erre boldog boldogtalannal tudatják ezt, önsajnáltatnak. Ezzel mit akarnak elérni a sajnálaton meg a figyelmen kívül? Mire jó ez nekik?
2021. febr. 2. 13:45
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
88%
Én nem gondolok róla semmit, nem minősítem, mindenki másképp dolgozza fel. Azért ha nagyon sűrű lesz az ilyesmi, akkor kikövetem, mert a tartalom idegesít, de nem az ember lesz ettől jó vagy rossz a szememben.
2021. febr. 2. 14:36
 12/18 A kérdező kommentje:
Nekem erősen zuhanni szokott az ilyen. Eleve a facebookot önigazolasra és önsajnálatra használja. Az rendben van ha valaki privatban megosztja az aktuális bánatát a hozzá közel álló barátaival, de hogy az egész világgal tudassa, mintha vmi hiperszuperfontos ember lenne, és a nap is miatta süt mentalitás az visszatetsző.
2021. febr. 2. 14:42
 13/18 anonim ***** válasza:
Ugyanolyan szánalmas, mint aki szakítás után kígyót-békát kiabál az exére. Mintha nem ő járt volna vele évekig
2021. febr. 2. 14:49
 14/18 anonim ***** válasza:

Sajat ismerosomet latva, az a tevkepzete, hogy az a masik, aki meg se nezi, kimondottan meghatodik egyszer. Mialatt ennel jobban kiolni a maradek erzest jobban nem is lehetne.

Alternativa, hogy sajat maga megkonnyebbul. Internet elott par embert telefonon hivogatott volna, igy pedig nyilvanosan hulyet csinal magabol, de nem muszaj meghallgatni.

Affele amokfutas. Ennel az a szebb, mikor szakitast megelozoen vagy ket szakitas kozt megkoszoni a masiknak, hogy mar ot eve van neki, merhetetlen boldogsagrol posztol gorcsos mosollyal.

2021. febr. 2. 14:59
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Átsiklok felette egy ilyen"miért kell ezt"gondolattal.

Ha rendszeres,akkor meg letiltom,hogy ne lássam.

Nekem nagyon furcsa, amikor egy ember minden érzelmet kipakol mások elé, főleg ha túl gyakran. Szánalmas.

2021. febr. 2. 15:17
 16/18 anonim ***** válasza:
Valahol félúton a sajnálom és a szánom között. Baromi szánalmas szokásnak tartom, de a másik végletet még annál is jobban - arra gondolok, amikor szakítás után telenyomják a facebookot azzal, hogy mennyire boldogok, mennyi programot csinálnak, buliznak stb. Ilyenkor elgondolkodom, hogy nincsenek vajon igazi hús-vér barátaik, akikkel kibeszélhetnék magukat, tényleg itt kell figyelemért kuncsorogniuk és kompenzálniuk? Azért ez szomorú.
2021. febr. 2. 15:28
 17/18 anonim ***** válasza:
Ezt én sem nagyon tudom, csak gondolom általános támogatót keresnek ezzel, hogy megmutassák, mennyire megbántották őt, aki semmiben sem volt hibás, bezzeg a másik... Tehát egyfajta A? lejáratásként; B, lelki támaszték kereséseként megy ez a dolog.
2021. febr. 2. 19:52
 18/18 anonim ***** válasza:
Szánalmasnak tartom. Egyrészt szerintem ez a legtöbb esetben magánügy (kivétel: ha nyilvánosan hazudoznak róla, és meg kell védenie az igazát, vagy ha súlyosan összeverték), másrészt meg, ha úgy érzi, ki kell magából adnia, akkor menjen pszichológushoz vagy önsegítő körbe, nagyon max. írjon naplót vagy blogot, ne mások hírfolyamát okádja tele.
2021. febr. 4. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!