Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szerintetek mi baja igazából?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi baja igazából?

Figyelt kérdés

Múlt hónapban, rám írt viberen hogy miért futotam el, tőle mikor meg látam a buszmegálóban. És hogy mikor küldöm már a cucait haza neki mert már több hete igérgetem neki. Amikor meg kaptam a fizetésemet, fel hívtam őt, mikor lesz othon hogy a taxistól át vegye a nálam maradt cucait amit már be dobozoltam. És azzal jött, éjszakára megy dolgozni és nincs rá ideje és ma biztos hogy nem majd szól, hogy mikor lesz neki optimális. Erre én mondtam neki hogy 5perce sincs hogy át vegye és kész? Ja és reggel 11kor hívtam fel.

És én ezt most hova tegyem, most miért nem akarja át venni a nálam hagyott cucait? Eddig akarta, most meg kifogással jön és nem kell neki? De miért? És nem hivogat nem írogat, ja és 2sim kártya van a telefonomban az egyik a sajátom, a másik pedig amivel vele tudok ingyen beszélni és korlátlan rajta a netezés. De nem élek vele vissza csak netezésre használom, ha bárkivel beszélni akarok a sajátomat használom hozzá. ÉS azt se kéri tőlem vissza, és ezt se értem miért nem?

#szakítás, személyes holmi, át adás, vélemények
2020. dec. 15. 12:49
 1/1 anonim ***** válasza:
Szard már le. Ha kell neki a cucca, akkor hívjon fel, beszéljetek meg egy alkalmas időpontot és jöjjön szépen el érte. Van két lába gondolom... minek hivogatod meg küldözgetnéd te utána taxival?
2020. dec. 15. 13:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!