Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Sosem gondoltam volna,hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sosem gondoltam volna,hogy más véleményét kell kikèrdeznem ezzel kapcsolatosan de szükségem van a segítsègetekre.Tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés
Röviden arról van szó hogy nagyon bonyolúlt helyzeten megyek keresztűl jelenleg..Négy hònapja vagyok együtt a barátommal,ő 20 éves én pedig 18 èves vagyok.Sajnos neki problémái vannak a drogokkal,fűvezik.Én utálom ès írtózom is ettől az egèsztől. A függősége sajnos a párkapcsolatunkra is kihatott mivel napi rendszerességgel veszekszünk már.Ő megígèrte nekem hogy többet nem nyúl hozzá de folyamatosan megtette ès folyamatosan csinálta a hátam mögött..ez volt a 6ik esélye s most is mrgcsinálta,akárhányszor rájövök arra hogy hazudik nekem ès olyanokhoz nyúl mindig rossz kedvem lesz s teljesen összeomlok.Most ott állunk hogy szakítunk viszont èn annyira szeretem s álítólag ő is engem de úgy gondolom ha szeretne akkor már változtatott volna én nem szeretnék több fájdalmat okozni magamnak de nélkűle nem menne..Tanácstalan vagyok szerintetek ebben a helyzetben mi a megoldás?

2020. júl. 20. 19:29
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
93%
Lehet hogy még csak 18 vagy, de több eszed lehetne. Szabadulj meg tőle a saját érdekedben.
2020. júl. 20. 19:31
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos a drognál nem úgy van, h egyik nap eldöntöm, h leteszem és másnap hozzá se nyúlik. Neki komoly segítségre van szüksége, anélkül valszeg sose fog leszokni róla.
2020. júl. 20. 19:32
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
20 eves kis fuves hulye gyerek! Nem hinnem, h fuggo, csupan nem torodik semmivel! Talalsz normalis sracot ne aldozd ra az idod es energiad!
2020. júl. 20. 19:39
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem itt nincs kérdés, te már többször adtál neki alkalmat, hogy megjavuljon ő nem tette meg és valószínű nem is fogja a jövőben, hogy változna és leszokna a drogokról. Engedd el, lehet most fájni fog, de mikor idősebb leszel / több eszed lesz, majd rájössz, hogy kár volt minden percért, amit rápazaroltál egy drogfüggőre...
2020. júl. 20. 19:40
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Ebben semmi bonyolult nincs. Csak 4 hónapja vagytok együtt, és rohadtul nem illetek össze. Ennyi a sztori.

Szakíts, keress mást, ne dramazizáld túl. Legközelebb pedig gondolkodj, mielőtt valakihez közel kerülsz. Attól, hogy vonzó valaki, még nem lesz megfelelő társ számodra.

2020. júl. 20. 19:53
 6/12 anonim ***** válasza:
89%
Engedd el. 4 hónap semmi. Találni fog nem drogos srácot is.
2020. júl. 20. 20:40
 7/12 A kérdező kommentje:
De annyira szeretem ès nekem ez a 4 hónap sokat jelentett s nem jól gondolja az aki azt hiszi hogy semmit nem jelentett mert kevès idő az a 4 hónap mert szeretem az èletemnél is jobban...az egy megoldás lehetne ha barátok maradnánk?
2020. júl. 20. 20:58
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy szereted az életednél is jobban. Csak túltengenek benned a hormonok, majd elmúlik. Akkor barátkozz vele szakítás után, ha nem fontos számodra a mentális épséged...
2020. júl. 20. 21:01
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha drogfüggő, akkor úgy tudsz neki segíteni, ha ott hagyod. Egyszer egy leszokott embert hallgattunk meg, aki később pszichológus lett és drogfüggőkkel foglalkozott. Ő mondta, hogy az egyetlen esélyük pont az, hogy ki kell őket rakni meg kell szakítani a kapcsolatot velük és rá kell szorítani őket, hogy ők akarjanak változtatni. Ezt sajnos csak akkor lehet, ha a gödör alján vannak...

Ha igazán szereted, akkor elhagyod és nem maradsz a barátja. Úgy több esélye lesz talpraállni. Neked pedig egyértelműen jobb lesz. Megmondhatod neki, hogyha végigcsinál egy elvonót, akkor hajlandó vagy elgondolkodni rajta, hogy visszafogadod, de addig ne keressen.

2020. júl. 20. 22:43
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Oké azt mondod nagyon szereted. De neked jó az hogy ez a szeretet egyoldalú? Nyilván való hogy nem szeret ha hatszor adtál már neki esélyt és hatodjára sem foglalkozik a te érzéseiddel és igényeiddel. Még ha nehéz neki leszokni a dologról, akkor is minimum mondja azt hogy próbál leszokni de lehet hogy kicsit több időt vesz igénybe a dolog vagy hogy segítségre van szüksége. Ehelyett a hátad mögött csinálja és hazudik róla újra és újra tehát nem törődik veled. És még ebből olyan dolog is lehet hogy azt látja hogy akárhányszor hülyeséget csinál mindig elnézed neki és ezért egyre kevesebb gátlás lesz benne hogy lesz*rjon téged és az érzéseidet.

Tudom nehéz, de próbálj meg ebben a helyzetben az eszeddel gondolkodni és ne a szíveddel mert később pont hogy a szívednek teszel rosszat hogy úgy mondjam

2020. júl. 21. 00:13
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!