Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Sosem gondoltam volna,hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sosem gondoltam volna,hogy más véleményét kell kikèrdeznem ezzel kapcsolatosan de szükségem van a segítsègetekre.Tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés
Röviden arról van szó hogy nagyon bonyolúlt helyzeten megyek keresztűl jelenleg..Négy hònapja vagyok együtt a barátommal,ő 20 éves én pedig 18 èves vagyok.Sajnos neki problémái vannak a drogokkal,fűvezik.Én utálom ès írtózom is ettől az egèsztől. A függősége sajnos a párkapcsolatunkra is kihatott mivel napi rendszerességgel veszekszünk már.Ő megígèrte nekem hogy többet nem nyúl hozzá de folyamatosan megtette ès folyamatosan csinálta a hátam mögött..ez volt a 6ik esélye s most is mrgcsinálta,akárhányszor rájövök arra hogy hazudik nekem ès olyanokhoz nyúl mindig rossz kedvem lesz s teljesen összeomlok.Most ott állunk hogy szakítunk viszont èn annyira szeretem s álítólag ő is engem de úgy gondolom ha szeretne akkor már változtatott volna én nem szeretnék több fájdalmat okozni magamnak de nélkűle nem menne..Tanácstalan vagyok szerintetek ebben a helyzetben mi a megoldás?

2020. júl. 20. 19:29
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

4 honap után ez kérdés?!

Erre azt tudom mondani, nekem exem 1 év együttlét után kezdett el füvezni. Kb 1 évig könyörögtem, hagyja abba, aztán jöttek a keményebb drogok, amik hatására elborult az agya. Volt, hogy megvert, azt az lett a vége, hogy megerőszakolt.

Ha az elején ahol ti most tartotok én is nemet mondtam volna, boldog életem lett volna.

Elköltözni nem tudtam tőle, így elbaszta az életem...

2020. júl. 21. 09:03
 12/12 anonim ***** válasza:
4 hónap az nem olyan sok még... Ha szeretne akkor tenne érte hogy le tegye mert így nem csak saját magát mérgezi, hanem a ti kapcsolatotok is... Tudom nehéz de ha nem változik elkell határozni hogy mit szeretnél az életben... Fiatal vagy találsz más fiút aki megbecsült téged.. Ilyen emberrel sajnos nem lehet tervezni.
2020. szept. 26. 23:16
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!