Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit tehetnék ezek után?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék ezek után?

Figyelt kérdés

Ismerkedem egy férfival egy ideje. November óta nem tudtunk találkozni mert nem igazán ér rá. Számtalanszor elmentem a városba ahol él, de nem ért rá. Most szombaton tudtunk volna találkozni de mikor a megbeszélt időpont előtt 30 perccel semmit se tudtam róla, ráírtam, hogy megkérdezzem mi a helyzet. Erre azt mondta, hogy megy dolgozni. (Én viszont más lányt sejtek a dologban, már csak abból is, hogy furán írt egy ideje) Én meg értetlenül álltam a dolgok előtt. Hozzá vágtam mérgemben, hogy szólhatott volna előbb. Ha én nem írok rá, akkor nem is szólt volna? Majd mondtam neki, hogy részemről vége. Ha ennyit jelentek neki, akkor felejtsen el. Ez volt az utolsó csepp a pohárban, többet nem tudok nyelni.

A lényeg, hogy egy órája rám írt, hogy sajnálja. Adjak neki egy utolsó esélyt. Nagyon megbántott, de érzek még iránta. Fogalmam sincs mit tegyek. Ötletek?

19/L 24/F

2021. febr. 1. 13:21
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ne viccelj már! Felejtds el a fickót, legyen méltóságod! Csak játszadozik Veled!
2021. febr. 1. 13:38
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Kuka!

Ne irj vissza neki!

2021. febr. 1. 13:53
 3/4 anonim ***** válasza:
Hagyd! Zárd le vele a dolgot minél előbb és ismerkedj olyannal, akivel kölcsönös az érdeklődés egymás iránt.
2021. febr. 1. 14:30
 4/4 anonim ***** válasza:

Egyszer tortent velem olyan, hogy az amugy nagyon vonzo kulseju, de lathatoan serult lelku ficko igy bant velem, azt hittem, mas csajok vannak a dologban. Nem jartam vele sokkal jobban, hogy meg csak nem is masik no volt, csak flugos volt. Nem volt kepes talalkozni, de haromszor is konyorgott.

Egyik se tul jo.

2021. febr. 1. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!