Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már több, mint 5 éve történt, de még mindig nem tudtam megbocsájtani. Mit tehetnék, hogy le tudjam zárni? Részletek lent.
Én azt javaslom, hogy menj el egy pszichológushoz. Nem szégyen az, szerintem ez az az eset, amit biztosan tudna kezelni.
Ha viszont nagyon nem akarsz: szerintem írj neki egy levelet (vagy vedd fel videóra), és mond el benne az exednek, hogy hogy érzed magad, hogy mennyire rosszul esett, amit csinált, mindent amit úgy gondolod, hogy ennek a következménye, vagy ehhez kapcsolódik. Képzeld el, hogy ezt tényleg neki írod, mintha elküldenéd neki, de a végén égesd el a levelet/töröld ki a videót amit csináltál. Ez segít kiadnod magadból, és elkezdeni feldolgozni a sérelmeidet.
Én is inkább pszichológust tanácsolnék, az a tök mire volna jó? Megbántana megint - és nem jutnál semmivel előre.
Volt ilyen nekem is, eddig tán nem tartott, olyasmi, mint a gyász.
Főképpen: végleges.
Szerintem ezzel van a problémád.
Köszönöm a javaslatokat, tényleg, mindenkinek.
Annak a válaszolónak viszont, aki "picsogásnak" minősítette a problémámat, miközben még az életkoromra is utalt, javaslom, szintén keressen fel egy szakembert.
Az a szakember valószínűleg elmagyarázza majd, hogy minden eset, probléma egyedi. A mentális gondok máshol kezdődnek, de erről említett válaszadó valószínűleg többet tud, mint én.
#8, a szakember attól szakember, mert tudja, hogy nem minden probléma egyedi, akkor nem lenne se autószerelő, se szívsebész, se pszichológus.
Ez a probléma NEKED egyedi, neki nem.
Némely gyerekeim példája alapján mondom, hogy észrevétlenül és sokat tud segíteni - amúgy sincs nagyon más megoldásod, mégha úgy is gondolod, te tudsz legtöbbet a dologról.
#9, hát jó.
Azt látom, hogy róla nem nagyon derül ki semmi, az se, hogy szeretett-e téged egyáltalán?
"volt 3 hónap, ami csodás volt, majd féltékeny lett és rosszindulatú. "
NEKED volt 3 csodás hónap, de neki is csodás volt, gondolod?
És, ha igen, akkor minden ok nélkül hirtelen rosszindulatú lesz, csak úgy?
Kettőtök közt, a környezetekben nem történt valami?
Vagy, örült a három hónapnak és talált valaki mást, ahhoz meg jellemtelen, hogy ezt a szemedbe mondta volna?
Sérült pacák, hájas, ronda, komplexusos. Lehet, hogy nem merte elhinni, hogy egyenesbe jön az élete és inkább ilyen harakiris módon menekült a később esetleg jövő csalódás elől?
Tudod pontosan mit mondanál neki? Gondolod, hogy bármi hatással lenne rá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!