Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit csináljak? Részletek lent.

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Részletek lent.

Figyelt kérdés

Szakítottam a barátnőmmel. Eddig nem hiányzott annyira, de az utóbbi napokban elkezdett nagyon gyötörni az érzés, hogy már nincs többé. Több lánnyal találkoztam, de mindig találtam valami negatívumot és egyből az jut eszembe ilyenkor mindig, hogy nem kellett volna szakítanom, viszont nem a barátnőm hiányzik, hanem az, hogy velem legyen valaki. Mit tegyek? Gyógykapcsolat, vagy szenvedés a magányban?

25/F

2018. febr. 22. 22:19
 1/6 anonim ***** válasza:
gyàszold meg sztem semmi értelme egy bufelejtő gyors kapcsolatnak.
2018. febr. 22. 22:34
 2/6 anonim ***** válasza:
Mikor szakítottál vele?
2018. febr. 22. 22:42
 3/6 A kérdező kommentje:
2 hónapja.
2018. febr. 22. 22:44
 4/6 anonim ***** válasza:
2honap az semmi sztem hagyd magadban érni a dolgokat ne ismerkedj majd jön magàtol az érzés hogy kell vki más is aki szeret .
2018. febr. 23. 17:32
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem szeretted ni azh csak azerzes,es nem cak a baratnod volt mertmindenven segitett.temeg semmu.?a kisbaratnod nagyon szeretet,megmistis es nem teszakitottal vele?
2018. febr. 24. 20:23
 6/6 A kérdező kommentje:
Hát ez az írás inkább egy kódolásnak felel meg:D Én szakítottam vele, mert már nem ment a kapcsolat. Ha szeretne a kisbarátnőm még mindig, akkor felkeresne. Mivel nem keres fel, ezért találkozgatok más lányokkal és élem az életemet.
2018. febr. 25. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!