Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit tegyek ha félek kilépni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha félek kilépni a kapcsolatból?

Figyelt kérdés
Kb. Másfél éve vagyok a párommal nem éppen felhőtlen a kapcsolat, lehet igazából csak megszokás és ezért nem merek lépni, vagy mert határozottabb nálam és valamilyen szinten ez vonz. Viszont nem értem önmagamnak mellett magam. Van gyereke korábbi kapcsolatából, jelenleg nála vagyunk az albérletbe nem mindig tudok bele adni, hülyén hangzik de sokat költünk kajára édességre elsősorban a gyerek miatt holott szerintem ez nem egészséges. Heti szinten 30-40 ezer ft-ot adok ki erre mégsem elég, folyton megkapom hogy gyenge amit nyújtok. Nem keresek sokat sajnos. Lehet én nem tudok családos életet élni. Már saját magamtól mindent megvonok, kb. fodrászhoz sem megyek hogy maradjon meg az is. Nyíltan a párom igazából nem kér semmit, inkább burkoltam, megjegyzéseket tesz célozgat. A barátaimtól szüleimtől eltávolodtam. Mégis félek kilépni. Sokszor gond a facebook holott fel sem járok. Ha felmegyek akkor is a páromnak írok de megkapom hogy biztos máshoz járok fel. Félek kilépni mivel sokszor azért kiakadtam már és felemelem a hangom hogy védjem magam, nem kell durva dologra gondolni. De így is mindig alul maradok. Valahogy úgy forgatja a szavakat, hogy jól jöjjön ki. Félek, hogy valamit keresztbe tenne nekem, valamit kitalálna vagy rám hárítana.

2021. jan. 31. 09:44
1 2 3 4
 31/39 A kérdező kommentje:
Írtam választ
2021. febr. 6. 08:25
 32/39 anonim ***** válasza:
41%
Ha jól értem, van egy férfi, aki egy gyerekes nő nyakán él és havi 30-40 ezer Ft-al száll bele a közös életükbe, miközben a nő fizeti a teljes albérletet és a rezsit. Persze, hogy a kérdező fél ebből kiszállni, nem feltétlen találna még egy olyan nőt, aki eltartja.
2021. febr. 14. 23:19
 33/39 anonim ***** válasza:
66%

32-es, szövegértéssel gondok vannak?

HETI szinten 30-40k csak édességre, és még a többi.

2021. febr. 23. 14:13
 34/39 anonim ***** válasza:
67%
Te hasonló lehetsz mint én nőben. Én is így gondolkodtam sokáig, csak nálam a páromnak tényleg lenne mivel kitolni velem. Rettegtem, nem mertem elhagyni. Azaz még most sem, de ez már csak idő és szervezés kérdése, mert elöntöttem, hogy így nem élek tovább meg nem is tudnék, mert különben pszichiátriára kerülnék. Akkor inkább maradjon meg a józan eszem. Ha meg kitol velem? Toljon. Minden csoda 3 napig tart. Legfeljebb keresek másik állást, úgyis akartam. :D
2021. febr. 23. 16:56
 35/39 anonim ***** válasza:
Ha jót akarsz magadnak,mindenképp lépj ki ebből a kapcsolatból különben sosem lehetsz boldog és az egész életed elrontod,én is hasonló helyzetben vagyok igazából nállunk nincsenek viták meg ilyesmik csak én már nem szeretem a párom és nem érzem jól magam vele,ugy érzem fel emészt ez az egész dolog,és bele betegszem és én sem merek ki lépni belőle.Főleg hogy jelenleg nincs hova mennem.Szóval szerintem vegyél magadon erőt és állj a sarkadra.
2021. márc. 8. 15:40
 36/39 anonim ***** válasza:
Én jobban félnék benne maradni
2021. márc. 10. 11:15
 37/39 anonim ***** válasza:
Neki vannak baratai? Elobb-utobb mindenkitol eltavolodsz, s akkor meginkabb felni fogsz kilepni belole, mert akkor mar baratod sem lesz. Elismeri amikor hibazik, vagt iniabb vadaskodik olyankor es tamad? Hatarozottabb nalad es esetleg ezert nem mersz kilepni - ez kapcsolatfuggosegre utal, ami nagyon veszelyes, plane egy mergezo kapcsolatban. Ha ugy erzed hogy nelkule celtalan vagy, ha ugy erzed hogy egyedul o ad ertelmet az eletednek, s nelkule mindez nem lenne meg, akkor mindenkepp olvass utanna, es probald kezelni ezt a fuggoseget. Egy normalis kapcsolatban talan nem okoz nagy gondot, de egy mergezoben folyamatosan noveli a poklodat addig a pontig amig kibirhatatlan lesz.
2021. márc. 11. 08:19
 38/39 anonim ***** válasza:

#23, ugyan mit lehet neked keresztbe tennie?

Húzz el még ma, már teljesen zombinak tűnsz te így is.

Ne vitatkozz, ne magyarázz, mondd meg, hogy köszönöm, ennyi elég volt, és ne várd meg a választ!

2021. márc. 15. 02:19
 39/39 anonim ***** válasza:
Távoltartási végzés és jó messzire elmenni.
2021. ápr. 11. 20:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!