Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha félek kilépni a kapcsolatból?
Az nem a te dolgod....
Ez a mondat egy jó kapcsolatban el sem hangozhatna, legfőképp ebben a vonatkozásban.
Én szünetet kérnék.
Néhány hét segítene tisztázni, hogy kell ez neked vagy nem. Csodálkoznék, ha visszamennél.
Egyedül erősebb lennél és hatékonyabb.
Ha ő lenne neked a megfelelő, akkor nem letaposna, hanem felemelne.
Másfél év nem olyan nagy idő, hogy lenne mit sajnálni.
Kár lenne évekre beleragadnod.
Másfél év után még a kapcsokat többsége felfelé ível. Az ember ilyenkor még szerelmes, tervei vannak, tele energiával és pozitívumokkal.
Összességében semmi olyat nem írtál róla vagy az egészről, ami miatt érdemes benne maradni.
Szerintem a párod gazdasági közösségnek tekinti az egészet, de az elmondásod alapján szerinte és szerinted sem működik jól.
Milyen érvet tudnál felhozni, ami miatt úgy gondolod, hogy ez pl 5-10 év múlva lényegesen jobb is lehet?
Mi az,amit a párod vagy te tesztek ezért?
Még egy kérdés..
Ha kilépnél,mi a legnagyobb félelmed ezzel kapcsolatban?
Az a legnagyobb félelmem, hogy próbálna keresztbe tenni nekem, akár a munkában akár másban.
És lehet csak a megszokás miatt nehéz.
Egy olyan emberrel bármeddig is együtt maradni, akiről azt feltételezed,hogy keresztbe tenne neked...
És te elhagyni félsz?
Ijesztőbbnek tűnik vele maradni.
Meg másfél év után megszokás?
Másfél év még inkább az ismerkedés időszaka.
Olyankor még csomó mindent nem tud az ember a másikról,te meg már kiismerted annyira hogy tartasz tőle, hogy ártana neked?
Erre mikor jöttél rá?
Meddig volt nagyon jónak mondható ez a kapcsolat?
Elmegy a rendőrségre feljelenteni, hogy "kihasználtad"? Mi lesz a bíróságon? Bíró: -Sándor, ön kihasználta a barátnőjét?
S: -Igen!
Bíró: -10 év börtön!
Nagyon remélem ez egy troll kérdés, mert nagyon nevetek. :D
Ezzel semmire sem jutna, sehová.
És ezt bármikor megteheti,ha pl lehúztál még 5 évet vele és ő rak ki.
De akkor sem állna meg a bíróság előtt.Bármiféle megállapodás és szerződés nélkül mi az amit fizetned kellett volna?
Szerintem te mástól tartasz,csak ezt nem írnám így ki ide.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!