Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után ,,elk*rvultam", ez normális? Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Kezdődő kapcsolatban voltam, de nagyon beleszerettem a srácba. Életembe ez volt a 2., hogy ilyet éreztem. Szépen alakult minden, de egyszercsak megváltozott velem, és szakítottunk. 1 hónappal később már más lánnyal volt, akit azonnal bemutatott a családjának és a barátainak. Nagyon szánalmasnak éreztem magam, mert nekem még hihetetlenül fájt ez az egész, és azt hittem én is jelentettem neki valamit. Azóta elfogadtam ezt a dolgot, eltelt 3 hónap, már nem fáj. Viszont képtelen vagyok normálisan nyitni a férfiak felé. Egy valaki ven, akivel összejárok csak szexelni. Jófej az a srác, de képtelen vagyok érzelmileg közel engedni magamhoz. Ezt a dolgot megbeszéltük és nem gond neki, viszont engem aggaszt picit, hogy ennyire érzéketlen lettem. Tényleg nem tudom elképzelni jelenleg, hogy nyitni tudjak bárki felé is. Eddig még nem volt velem ilyen, 20 éves vagyok csak. El fog múlni? Mit javasoltok?2021. jan. 14. 19:55
1/14 anonim válasza:
Attól mert még kapcsolaton kívül szexelsz, ez közelről sem elkurvulás:D
2/14 anonim válasza:
Hasonlóan vagyok, mint te. Nem aggódok, ez van. Úgy gondolom, ha jön valaki, aki képes megtörni a jeget, akkor az meg is törik 🙂
3/14 anonim válasza:
Akár fáj akár nem az elkurvulás jelenségét férfiak egymás között ismerik és nem te vagy az egyetlen:D
Bár az, hogy egy emberrel összejársz szexelni még nem mondható annak.
6/14 anonim válasza:
Nanana... Nyugi van. Nem eszik olyan forrón a kását. Tessék szépen lenyugodni. Tudom, most nagyon fáj, mert az önbecsülésed haza vágta a srác azzal amit csinált, és most teljesen bezárkóztál érzelmileg. Tudom, hogy ez milyen érzés, de hidd el, hogy nem véletlenül alakult így. Jobb is, hogy így alakult. Erre nem hiszem, hogy te is hosszú távú kapcsolatot szerettél volna építeni. Persze így utólag könnyű okosnak lenni. Majd idővel jobb lesz tényleg. Amíg nem jön valaki olyan, aki megfelel, addig meg miért ne élvezhetnéd az életet? Azért ezt erős túlzás lenne elkurvulásnak nevezni. Ez aranyos volt. 😅
7/14 anonim válasza:
Elmúlik, és nem kurvultál el.
Én egy szakítás után anno fél év alatt 16 pasival feküdtem le. (Jó, ebben volt rövidebb kapcsolat is.)
Aztán jött a szerelem.
Nyugi....
8/14 anonim válasza:
16 pasi.. fél év alatt. Hajra incelek, itt ilyen is van. És hajrá Gyk.! 😊😊😅😘
9/14 anonim válasza:
Hogy lehet ilyen kapcsolatot találni?
Hol kell az ilyen nőket keresni?
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!