Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan reagálnátok le a szakítási szándékot, ha a másik normálisan leülne Veletek, és elmondaná, mi miatt döntött úgy, ahogy? Jogosnak minősülnek ezek az érveim szerintetek?
Sziasztok!
Szakítani szeretnék, mert rengeteg olyan negatív dolog történt, ami miatt úgy érzem, hogy nem tudom ezt a kapcsolatot folyatni. Ezt el akarom leülve mondani, nem szó nélkül akarom hagyni az egészet.
Az okaim:
-Egy fedél alatt éltem kapásból négy idegen emberrel huzamosabb ideig, akikhez igaz, én érkeztem, de beleszoknom szörnyen nehéz volt. Eredetileg nem is így volt betervezve a csak KETTŐNK élete. A maximalista szülők miatt pedig minden miatt kritizálva voltam, mit hogy csináltam, miért nem tudtam elmenni dolgozni a korona ideje alatt, én voltam a rossz röviden.
-Konfliktuskezelése a partneremnek nulla. Ordibálás, lökdösés, tiszteletlenség, neveken hívás (pejoratív). Idegei kivannak velem egy kicsi dolog miatt is, például miért úgy van egy pohár kint hagyva az asztalon (legutóbbi precedens).
-A marihuána-szenvedélye. És az olyan drogoké, amikről nem akarok tudni. Mindezt munkahelyen is csinálva. Birtokolja is és van, hogy ad másoknak is...
-Tolerancia felém null. Amikor beteg voltam hónapokon át, akkor is erőt vettem magamon, próbáltam egyengetni a kapcsolatunk.
-Hazugságok tömbkelege van rám rakva, hogy hazudok, lopok, félrecsalok, amikor senki kutya fiát sem ismerek itt, pénzből meg nem szenvedtünk hiányt.
-Semmi szexuális élet.
-Nem érzek iránta már sajnálaton és megszokáson kívül semmit.
Nekem is megvoltak a magam hülyeségei, aláírom. Minden kettő félen áll: nekem az összeköltözés/rokonai nyomtak erre rá mindent, azóta durvult el a helyzetünk, én pedig folyamat el akartam menni, csak egy dolog tartott itt, mégpedig az, hogy ahonnan jöttem, ott a volt párom sokkal rosszabb volt.
Az összeköltözés a szülőkkel ebben a legkevesebb, az összes többi külön-külön is háromszorosan súlyosabb szakítóok.
Összeköltöznöd nem volt kötelező és indokolt esetben lehet rajta változtatni. De ha külön lennétek mindenkitől, akkor is szar lenne a nulla szex és a többi felsorolt.
"... én pedig folyamat el akartam menni, csak egy dolog tartott itt, mégpedig az, hogy ahonnan jöttem, ott a volt párom sokkal rosszabb volt."
És ez miért tartott vissza, ha "folyamat" el akartál jönni?
Csak ez az egyetlen lehetőséged van, hogy visszamenj egy még rosszabbhoz?
Vagy nem értem!
#3-as, jogos felvetés
Az elmenés folyamatos gondolata megvolt minden egyes nap, nem telt el úgy egy se, hogy ne jutott volna eszembe a dolog. Az nem változott eddig sem.
Pontosan, ez az egyetlen opcióm van. Család kilőve sajnos.
Nem tudom megítélni, minek mekkora súlyának kéne lennie, mert eddig nemigen volt jó tapasztalatom, a szemszögem is más teljesen, mert a családi hátteremben is sok ilyen bántó körülmény volt, sokáig tűrtem ilyesfajta dolgokat.
#4-es, idő kérdése, sajnos el fog járni a keze, ha nem lépek le valahogy. Ezt sejtettem néhol
Miért? Te társfüggőségben szenvedsz?
Az a lehetőség nem jutott eszedbe, hogy önállóan kezdj új életet?
Ilyen lényektől vártál szeretet? Szerintem keress fel egy szakembert mielőtt megint egy idiótával jössz össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!