Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után ez normális?
Figyelt kérdés
Három hete szakítottam a barátommal, akkor úgy éreztem, soha többet nem akarok tőle semmit. Az első egy-két hét nagyon jó volt, megkönnyebbültem, jobb volt nélküle. De aztán mégis nagyon elkezdett hiányozni. Tudom, hogy nem működne, de valahol örülnék, ha mégis újrakezdenénk. Ez az érzés másoknál is előjön egy szakítás után?2020. dec. 31. 19:33
1/6 anonim válasza:
Megijedtél a szabadságtol.
Nen tudsz mit kezdeni vele.
A visszalépés a kudarc igazolása lenne hogy "életképtelen" vagy.
2/6 anonim válasza:
*nekem olyan volt hogy elképzelni aem tudtam hogy mást szeressek öleljek.
Hogy másba szerelmes tudnék e.lenni.
Köszönet a srácoknak hogy megmutatták hogy igen. Es azután is megint ezt hittem, hogy á mégegyszer soha mást, es mégis utána is szerelmes tudtam lenni. Igazi szívből.
Saját magamon is meglepődtem
4/6 anonim válasza:
Igen ez normális és ilyenkor kell egy bú felejtő akivel össze jársz csak sexre de semmi többre. Az mindig segít.
5/6 Angel3000 válasza:
Szia! Ez egy csalòka érzés, egy fajta hiàny, de nem Szerelem! A megszokàs hatalma nagy! Én csak annyit mondok Neked- ne nézz hàtra màr,- csak elôre! Ami volt, az màr a mùlté, ne sird vissza, mert ugyis ujra csalòdni fogsz! Keress egy ùj kapcsolatot, ahol boldog lehetsz ujra! Foglald el magadat, addig is,- sportoljàl vagy idegen nyelvet tanuljàl! Minden jòt!
6/6 anonim válasza:
Ez olyan, mint amikor a levágott láb idegvégződései még működnek, és
viszket a nem létező talpad. :) Nem szabad már visszafordulni. Előrefele kell nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!