Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom azért szakított velem, mert nem vagyok fotogén. Ez szerintetek normális?
Figyelt kérdés
Azt mondta, hogy bejövök neki, de a fotókon nem mutatok jól és neki fontos hogy sok képet töltsön fel és jól nézzünk ki rajta. Először azt hittem viccel, de komolyan gondolta, már össze is pakolt...2020. nov. 19. 18:05
2/12 anonim válasza:
Kifogás, de örülj, hogy lelépett.
3/12 anonim válasza:
Ezek szerint nem teljesen normális 🤔
4/12 anonim válasza:
Vagy troll-kerdes vagy egy pillanatig se bánd, retard a lelkem.
5/12 anonim válasza:
Te vagy az aki multkor azon agyalt hogy szoljon a párjànak hogy nem tud fotozni mert elönytelen képeket csinal rolad?
Es most visszaszolt hogy ö tud hanem te nem vagy fotogen?
En alapbol kidobtam volna már csak natur azert mert nem tünt eleve komoly nönek sem csak egy hülye p.csànak.
6/12 anonim válasza:
Szoval alapbol is hülye tyuk volt. Nem is agyaltam volna rajta.
8/12 anonim válasza:
Mondjuk nincs leirva, hogy a kerdezo ferfi vagy no-e, de igazabol nem is szamit. :)
9/12 anonim válasza:
Ez tuti kamu vagy lehettek olyan 16 évesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!