Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit tegyek ha levert vagyok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha levert vagyok, teljesen üresnek és boldogtalannak érzem magam mióta szakítottunk? Normális ez?

Figyelt kérdés

A párom 2 hete szakított velem. Egyszerűen nem voltunk boldogok már együtt, de én nem akartam belátni, mert annyira ragaszkodtam hozzá, annyira akartam hogy szeressen és legyen mellettem mindig.

Mióta szakítottunk szinte állandóan lehangolt vagyok, nem érdekel senki és semmi, állandóan feszült vagyok, nem látom az élet értelmét, üresnek érzem magam és úgy érzem nem bírok így élni, semmi se okoz nekem örömöt és boldogságot. Mit lehetne tenni ez ellen? Hogyan legyek túl rajta, hogy érezzem jól magam egyedül is? Állandóan csak vele tudtam igazán jól érezni magam, semmi se érdekelt csak ő, tőle függtem állandóan. Mit tegyek hogy egyedül is jól legyek?

2020. nov. 9. 10:46
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen normális. Nagyon friss még a dolog és nem is te szakítottál. Az idő fog rajta segíteni leginkább. Addig is próbáld meg elterelni a figyelmed, kezdj bele valami újba, találkozz a barátaiddal, ilyesmik.
2020. nov. 9. 10:48
 2/10 anonim ***** válasza:
47%
Mi miatt szakítottatok? Lehet a maga módján ő is szeret, de a körülmények miatt nem működött köztetek a dolog. Ha ő okozott boldogságot és ennyire fontos számodra, nem lett volna jobb megjavítani? Olvass, fejleszd magad, nézz filmeket, sportolj.
2020. nov. 9. 11:16
 3/10 anonim ***** válasza:
Teljesen normális. A párkapcsolatok vége egy kicsit olyan, mintha egy szeretted meghalna. Meg kell gyászolni. Hagyj időt magadnak, jobb lesz hidd el!
2020. nov. 9. 12:07
 4/10 anonim ***** válasza:
89%
Úgy hívják; szerelmi bánat.
2020. nov. 9. 12:53
 5/10 A kérdező kommentje:
De normális hogy depressziós vagyok miatta? Kapcsolat alatt is az voltam enyhén, így hogy nincs mellettem végképp az lettem.
2020. nov. 9. 13:56
 6/10 anonim ***** válasza:
96%
Normális. Ahogy előttem is írták, az idő majd segít továbblépni. Beszélj róla barátaiddal, szüleiddel, bárkivel akiben megbízol.
2020. nov. 9. 15:06
 7/10 anonim ***** válasza:
A beszélgetés mindenképp segít felállni, könnyít a lelkeden. Én kicsit befelé figyelnék és az emlékeket, történéseket rendezném magamban, megbékélnék magammal.
2020. nov. 9. 15:21
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez nem depresszió. Csak szomorú vagy. Közhely, de ilyenkor tényleg át kell menni "amerikai filmbe". Új hobbi, Új profilkép, hajat sebtiben levágatni, befestetni. Minden rendben lesz, ne aggódj.
2020. nov. 9. 15:40
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, aranyosak vagytok!
2020. nov. 9. 17:27
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Együttérzek Veled.

Hullámvölgy. Egyszer jobb a kedvem, másszor nagyon komor, maganyos, szomorú vagyok. Az utóbbi gyakrabban. Mi 2 hónapja szakítottunk lassan, egy 4 eves kapcsolat volt. Komoly tervekkel, ami kiderült mégsem az...

Nekem sokat segítenek a hobbijaim, olvasás, sorozat, kimozdulas....

Kitartás!

24N

2020. nov. 9. 23:24

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!