Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Nem tudom kiverni a fejemből...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom kiverni a fejemből az exem?

Figyelt kérdés

Egyik barátnőmmel egyszerre szakítottunk az exeinkkel kis különbséggel. Ők beszélnek de barátnőm nem akar elvileg tőle semmit, én nem beszélek az exemmel mert amint megmondtam neki hogy jobb nélküle nem keres, előtte írogatott. Nagyon hiányzik az exem így hogy legjobb barátnőm is beszél az exével. Ez normális?

22/L

2021. jan. 10. 08:53
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
64%
Ha van még feloldarlan sérelem, és képesek vagytok ezen dolgozni, igen. A többi már csak akaszkodás és birtoklás. Ami egyikőtök jövőbeli párkapcsolatának sem tesz jót. Az idő mindenre gyógyír,te belátóbb vagy mint a barátnőd.
2021. jan. 10. 08:57
 2/14 A kérdező kommentje:
Jobb nélküle teljesen de hiányzik, mindenhol beállítottam hogy le legyen némítva a storyja, posztjai, ha lenne egy csaja tuti tiszta ideg lennék. Tudom hogy én szakítottam de akkor is így érzek. Akkor az idő ezen segít majd?
2021. jan. 10. 09:00
 3/14 anonim ***** válasza:
50%
Erről szól Lope de Vega színdarabja: A kertész kutyája. Ez egy népi mondáson alapul, miszerint a kertész kutyájának már nem kell a konc, de vicsorogva őrzi, ha más akarja megkaparintani.
2021. jan. 10. 09:10
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Jól csinálod a zérókontaktot Két hónap és túl leszel rajta. Kitartás!
2021. jan. 10. 09:11
 5/14 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem itt te vagy az, aki nem szazas! A baratno szakit az exel, jaj szakitasz te is..Megkered, hogy ne irogasson, minden ugy van ahogy eltervezted erre hoppa! A baratno beszel megint az exevel, erre neked is rogton hianyzik! Kerlek aruld mar el: hol az eszed? Azt hittem ilyen 14 koruli lehetsz..agyilag amugy azt a szintet hozod...
2021. jan. 10. 09:17
 6/14 A kérdező kommentje:
#5 nem eppen azert szakítottam mert a barátnőm is, el vagy tevedve, te nem vagy szazas hogy itt krealod a dolgokat. Nemis mondtam neki hogy ne írjon. Előtte is hiányzott csak ez megerősít abban hogy lehet én sem bírom ki nélküle..
2021. jan. 10. 09:23
 7/14 A kérdező kommentje:
Hányszor szólsz még hozzá #5? Get a life 😘
2021. jan. 10. 09:28
 8/14 A kérdező kommentje:
Oksi szia! 😀
2021. jan. 10. 09:31
 9/14 anonim ***** válasza:
38%

9es, életképtelen?

És te mi vagy, hogy egy építő dolog nem jön ki a szádon, csak a mocskolódás? Úgy látom a saját problémádat nem tudod megoldani, nem tudsz kiállni magadért egy olyan személlyel szemben, akivel valódi problémád van, ezért levered egy idegenen.

Kérdező, ne is pazarolj rá időt.

Akik gyakori kérdésekre járnak párkapcsolati tanácsért, nem töketlenek. Csak kellenek a nézőpontok, hogy kiigazodjanak magukon. Hagyd lógva gyűlölködőt, akkor nincs miből táplálkoznia.

#1-es voltam

2021. jan. 10. 09:35
 10/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm #11! Ment a pont ☺️
2021. jan. 10. 09:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!